Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor, hányadik randin beszélj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor, hányadik randin beszéljek neki erről a problémámról?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, és még nem voltam együtt senkivel "úgy".

Nem vagyok bányarém, sőt, szerintem jobban figyelek, adok magamra, mint az átlag, de nehezen engedek közel magamhoz bárkit is, eddig azt is gondoltam, hogy tuti aszexuális vagyok, mert még a barátnőim általá istenített, "10/10-es" pasik, férfiak sem fogtak meg, nem éreztem azt, hogy wow ez igen, de összejönnék vele.

Volt korábban egy (szerencsére viszonylag rövid) kapcsolatom, de ott semmibe voltam nézve, ha éppen megvolt, a srác találkozni sem volt velem hajlandó, mert "minek", de mivel előtte nem volt senkim, a szex nem ment, mert túl szűk voltam, ő meg ezért nekiállt velem veszekedni, hogy ez az én hibám, meddig várjon még stb. Utána tényleg az rögzült bennem, hogy valami nem jó velem, senki nem vágyik erre a szerencsétlenkedésre.

Aztán jött az életembe ez a férfi, akivel már kétszer randiztam, kb. egész nap beszélgetünk üzenetben, na és nála tényleg azt érzem, hogy bárhol, bármikor rámásznék, akár a nyílt utcán is.

De nem akarom elijeszteni azzal, hogy beközlöm, amúgy én még nem csináltam szexuális értelemben semmit, teljesen kezdő vagyok és mellé szégyellős is.

2023. aug. 13. 18:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%
Túl szűk voltál?? Ilyet se hallottam még.
2023. aug. 13. 18:23
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk, ha lehet, akkor még azelőtt, mielőtt eljutnátok az ágyig.
2023. aug. 13. 18:24
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Az első pasid nem volt normális, igazából nagyon sok nőnél előfordul, akár első alkalmakkor, akár később, hogy szorongás miatt nem tágulnak. Igazából akkor mondd el neki, amikor már bízol benne és egyáltalán nincs semmi ciki abban, hogy 22 évesen még nem vagy túl tapasztalt.
2023. aug. 13. 18:26
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
1: Vaginizmusnak hívják a jelenséget, nekem is volt tinikoromban az első barátommal. Egyáltalán nem tudott behatolni.
2023. aug. 13. 18:31
 5/19 A kérdező kommentje:

Ott igazából az is volt a gond, hogy nem tudtam ráhangolódni egyáltalán, mert az egyik percben még veszekedett valami semmiség miatt velem, utána meg a mindene voltam és menjünk a szobájába. Vagy házibuliban, az ajtó túloldalán ott van 35-40 ember és nem érti, hogy ott éppen miért nem akarom.

De pl. tamponból is a mini verziót használom, szóval alapból szűk vagyok.

2023. aug. 13. 18:34
 6/19 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, nyugi, nem a te hibád, nálam semmilyen zavaró tényező nem volt, mégsem tudtam beendgedni az első barátomat, ahelyett, hogy tágultam volna, inkább összeszűkültem. Ez az első alkalmak izgalmától, szorongásától is simán lehet. Utána már ment simán, viszont szűk maradtam, pedig már túl vagyok 40-en és szültem is, úgyhogy ebből a szempontból még akár pozitív végkicsengése is lehet a dolognak... ;)
2023. aug. 13. 18:43
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag hasonló esetben voltam ugyanúgy 22 éves koromban, mint te (annyi különbséggel, hogy nálam nem arról volt szó, hogy alig tetszett volna / fogott volna meg férfi, hanem kezeletlen pszichés gondjaim voltak, és ekkorra oldottam meg őket szakember segítségével)... én a saját tapasztalatomból kiindulva azt mondanám, hogy nem kell túlmisztifikálni ezt a dolgot meg nagyon görcsösen "hű, de súlyos bevallandó problémának" kezelni. Szerintem elég természetesen felhozni témaként akkor, amikor először kerül sor olyasmire, amikor elkezditek egymás testét felfedezni (mert nem az szokott azért lenni, hogy addig csak csók, aztán durr bele dugás)... kb. ilyen "azért jó, ha tudod, meg szűz vagyok" jelleggel, nem kell túlspilázni. Nem kell egy leülős randin nagy lélegzetvétel után. Ha értelmes és normális a srác, akkor úgy fogja kezelni, hogy örül neki, hogy szóltál előre, és gyengédebben közelít hozzád. Nem fog emiatt hülyének nézni.
2023. aug. 13. 19:00
 8/19 anonim ***** válasza:
95%
Kerdezo nem tul szuk vagy, hanem az akkori pasid bena volt. Az meg, hogy mini tampont hasznalsz azt jelenti gyenge a verzesed a mini is pont szinte ugyanugy megdagad egyebkent mint a tobbi… tudom mert hasznalok minit,normalt es supert is.
2023. aug. 13. 19:32
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
4! Kár, hogy nincs több ilyen nő! Én bezzeg olyat fogtam ki legutóbb is, hogy egy kólás üveg kellett volna a lába közé. 🤣
2023. aug. 13. 21:08
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
8! Akkor lehet tanítani kéne a technikáját. Nekem sajnos mind kitágul.😔
2023. aug. 13. 21:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!