Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor, hányadik randin beszélj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor, hányadik randin beszéljek neki erről a problémámról?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, és még nem voltam együtt senkivel "úgy".

Nem vagyok bányarém, sőt, szerintem jobban figyelek, adok magamra, mint az átlag, de nehezen engedek közel magamhoz bárkit is, eddig azt is gondoltam, hogy tuti aszexuális vagyok, mert még a barátnőim általá istenített, "10/10-es" pasik, férfiak sem fogtak meg, nem éreztem azt, hogy wow ez igen, de összejönnék vele.

Volt korábban egy (szerencsére viszonylag rövid) kapcsolatom, de ott semmibe voltam nézve, ha éppen megvolt, a srác találkozni sem volt velem hajlandó, mert "minek", de mivel előtte nem volt senkim, a szex nem ment, mert túl szűk voltam, ő meg ezért nekiállt velem veszekedni, hogy ez az én hibám, meddig várjon még stb. Utána tényleg az rögzült bennem, hogy valami nem jó velem, senki nem vágyik erre a szerencsétlenkedésre.

Aztán jött az életembe ez a férfi, akivel már kétszer randiztam, kb. egész nap beszélgetünk üzenetben, na és nála tényleg azt érzem, hogy bárhol, bármikor rámásznék, akár a nyílt utcán is.

De nem akarom elijeszteni azzal, hogy beközlöm, amúgy én még nem csináltam szexuális értelemben semmit, teljesen kezdő vagyok és mellé szégyellős is.

2023. aug. 13. 18:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
9: te konkrétan azt mondod, hogy egy beteg nőt akarsz, mert kifogtál egy olyat, akinek nem volt elég jó a méreted? gondolom, elmondod magadról mindig, hogy milyen kedves, rendes srác vagy...
2023. aug. 13. 21:19
 12/19 anonim ***** válasza:
11! Miért betegség ez? 🤔
2023. aug. 13. 22:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
12: mert az. Basszus, google-ben megnézed, mi az, hogy vaginizmus, tudod (ha már alapvetően nem tudtad...). Szóval még tájékozatlan is vagy, és elvagy azzal, hogy "szűk punci, ó jeeee".
2023. aug. 13. 22:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#9 A 3 centis romboló mindenkiben harangozik 🤷🏼‍♀️
2023. aug. 13. 22:35
 15/19 anonim ***** válasza:

13! De ez nem vaginizmus, a vaginizmus egy betegség. Az, hogy valakinek nem lesz harminc centis lyuka nem az.

14! Ezt a beszólást inkább nem is minősítem. 😉

2023. aug. 14. 08:11
 16/19 anonim ***** válasza:
de baszkikám, akire reagáltam, az konkrétan a vaginizmusos válaszra írta, hogy kár, hogy nincs több olyan nő!!!!
2023. aug. 14. 08:38
 17/19 anonim ***** válasza:
16! Igen ezt értem, de az miért baj, ha valaki szűk? Gondolom a csiklóját akkor is el lehet érni. Akkor meg?
2023. aug. 14. 10:38
 18/19 anonim ***** válasza:
az, hogy simán szűk vki, az nem gond - de akkor miért nem írja az válaszoló normálisan le, mire érti, mert így tök azt írta le, hogy miért nincs több vaginizmusos nő. De a vaginizmus betegség - olyannyira, hogy abban az esetben nemcsak az van, hogy jaj, a nő is élvezi és a pasasnak is fincsi a szex, hanem fájdalmas az együttlét a nőnek, nem tudja élvezni.
2023. aug. 14. 10:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Amugy ezt a szuk no es tag no dolgot nem ertem. Hogy lehet egy no nagyon tag? Marmint az aki nem szult es nem az a fetise, hogy konyokoljenek benne? Egy atlagos no akinek akarmennyire szex partnere is volt, legyen 200 akkor sem fog kitagulni, ha fejen álltok. 200 db mini-atlagos-nagyobb penisz nem csinal semmit foleg azert sem, mert bar aktus alatt tagul a nagyobbhoz, de azutan “regeneralodik”. Meg amugy sem hiszem, hogy olyan nagy az eselye annak, hogy valamelyik ferfinek kez nagysagu penisze legyen amivel veszelyezteti a huvelyt. Szoval mi ez a szoveg? Komolyan ennyi “tag” no van?? Vagy csak annyi pasinak van mikro penisze?
2023. aug. 14. 11:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!