Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja sok nő (természetesen elsősorban az öregedő nők) betegesnek hogy 32 éves férfiként a 18-20 éves nők tetszenek a leginkább?
Szerintem pont hogy ez a világ legtermészetesebb dolga. Nem a gyerek tetszik, a kifejletlen 10 éves kislány, hanem A FIATAL NŐ. Egy 18 éves nő az egy kész nő.
De rendszeresen azzal vádolnak hogy pedofil vagyok. LOL?
Én 20 éves fiatal nőként ez undorítónak és ijesztőnek találom, de tudom mit jelent a pedofília (a még nem serdülő, jogilag 13 év alatti gyerekek iránti vonzalmat).
Azzal nincs bajom, ha egy 30-as pasinak tetszenek a 18-20 évesek is, van is ilyen ismerős pár, de az, hogy kizárólag ez a korosztály jön szóba, csak velük akar ismerkedni, az gázos szerintem.
Azzal nincs gondom, hogy tetszik neki, na bumm. Azzal van, hogy:
- undorító módon nyilatkozik azokról a nőkről, akik nem tetszenek neki
- konkrétan iskolapadból alig kiesett csajok után koslat, és kamuzik nekik arról, hogy a személyiségük fogta meg őt, amikor csak simán szűk sunát akar dugni
(van az az elenyésző eset, amikor szellemileg van egy szinten a 18 évessel, de akkor meg az van, hogy első pár évben "ez a világ legnagyobb szerelme", aztán 3 év múlva már kib...a a nőt, amiért nem olyan butus naiv cserfes vagy éppen dilinyós tinis, mint régen volt, mert érik)
- nem hajlandó elfogadni azt, hogy nem ő kell a 18-20 éves nők többségének, és elhordja a csajokat mindenféle felszínes libának (azért gyanítom, hogy azzal az őrjöngéssel, hogy ő topon van, mert már 2 hónapja nem iszik... azért nem Brad Pitt 30as évei alatt külsővel rendelkezik, hanem rajta is látszik a kor, csak "de hát a férfiaknál az máááááás, az szexi, mert a lógó belű büdösszájú apám is megmondta")
- amikor az illető még ennél is fiatalabb, gimis csajokra tapad, csak nem meri bevallani, hogy az a 18 éves, az inkább 15-16, akikre hajt, mert azok nemcsak feszes testűek, hanem sokkal könnyebben manipulálhatók is, mert egy mekis ebédre is már hálálkodnak
58
Az én egómat is sérti, hogy öregecse pasikák hiszik, hogy leállnék velük.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!