Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja sok nő (természetesen elsősorban az öregedő nők) betegesnek hogy 32 éves férfiként a 18-20 éves nők tetszenek a leginkább?
Szerintem pont hogy ez a világ legtermészetesebb dolga. Nem a gyerek tetszik, a kifejletlen 10 éves kislány, hanem A FIATAL NŐ. Egy 18 éves nő az egy kész nő.
De rendszeresen azzal vádolnak hogy pedofil vagyok. LOL?
Azért mert az ilyen férfiak csak a hozzàjuk hasonlò korú nökön làtjàk az idö múlàsàt, de valahogy sajàt magukon nem veszik észre, hogy eljàrt az idö...
Mintha ök nem öregednének meg ugyanúgy.
Efebefofilnak hívják.
Azért beteges, mert téged pusztán az vonz, hogy 1X éves.
Futottam bele ilyenbe. Egész addig odavolt értem és lelkesen futott utánam, amíg ki nem derült, hogy nem tini vagyok, hanem 24 éves. Legközelebb egy iskolatáskás csajt kísért a buszhoz...
Ilyenkor inkább örülök, hogy szóba se kell vele állni. 😁
Maximum enyhe undort érzek a pasi iránt. Az áldozatait irigyli a fene.
Én 18 éves korombam is vér cikinek tartottam, amikor meglett férfiak csorgatták rám és a barátnőimre a nyálukat. Most 21 vagyok és nem változott a véleményem.
Persze kétségtelenül van egy-két 30-as férfi, aki hihetetlenül jól néz ki, de a többség egyszerűen egy átlagos, itt-ott már öregedő fazon. Ha beszarásjól nézel ki, akkor esetleg oké, de amúgy hidd el, kérdező, hogy nekünk is a korunkbeli fiúk tetszenek.
Én is így szoktam. Eddig bevált.
36n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!