Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja sok nő (természetesen elsősorban az öregedő nők) betegesnek hogy 32 éves férfiként a 18-20 éves nők tetszenek a leginkább?
Szerintem pont hogy ez a világ legtermészetesebb dolga. Nem a gyerek tetszik, a kifejletlen 10 éves kislány, hanem A FIATAL NŐ. Egy 18 éves nő az egy kész nő.
De rendszeresen azzal vádolnak hogy pedofil vagyok. LOL?
"de akkor is, nekik legalább ott a szüléskártya, ami némileg mentség az igénytelenségükre.."
Mégis több pasi túlsúlyos, mint nő.
A francokat nézel ki úgy.
Én 24 vagyok, de nálam sem rúghartnál labdába 30 felett.
"A statisztikákra nem hivatkoznék."
Te persze, hogy nem, mert ahhoz is ostoba vagy, hogy megértsd, hogy egyáltalán mi az.
"Kolléga felesége 33 évesen halt meg nemrég. Nem baleset, rosszullét! "
"Egy dagadt nő, aki dohányos hamarabb megfog pusztulni, de erre is van ellenpélda"
A statisztikában alapból benne vannak ezek az esetek, bele van kalkulálva.
A férfiak így tökéletesen logikusnak tartják, hogy a pasik a fiatal, feszes csirkékre buknak, ami szegről-végről valamennyire érthető, más kérdés, hogy sok esetben e mögött érzelmi meg értelmi aberráltság áll a részükről.
De persze, a mai világban, fogadjuk el, hogy a fiatalabbnak kinéző, feszesebb nő a vonzó. Ezt mindenféle gond és ellenállás nélkül befogadja a férfi agy.
De amikor meg a nők mondják, hogy hát azért egy magasabb, gazdagabb, anyagilag tehetősebb pasi vonzóbb, mint egy csóró lúzer, akkor azt kikérik maguknak. Hogy a nők felszínesek. Meg nem megértőek. Meg a mai gazdaság! Apukám :DDDD
50
Ettől még a férfiak átlagosan 9 évvel kevesebbet élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!