Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja sok nő (természetesen elsősorban az öregedő nők) betegesnek hogy 32 éves férfiként a 18-20 éves nők tetszenek a leginkább?
Szerintem pont hogy ez a világ legtermészetesebb dolga. Nem a gyerek tetszik, a kifejletlen 10 éves kislány, hanem A FIATAL NŐ. Egy 18 éves nő az egy kész nő.
De rendszeresen azzal vádolnak hogy pedofil vagyok. LOL?
Fiatal,feszes csajok-ez a legtöbb férfi vágya.Én speciel nem tartom betegesnek,mert nem irigykedem a fiatalokra.
Más kérdés,hogy melyikőtök hol tart az életben,gondolkodásban.Én például annyi idős csajként még bőven gyerek voltam agyban.Persze ezt te tudod,te érzed.
Én nem irigykedek, de rosszul lennék, ha a gyerekem azzal állna elő, hogy gimi végén egy 32 éves férfi azt hiszi egy szinten állnak. Mert, gondolom te is azzal hülyíted a lán,okat, hogy milyen komolyak a korukhoz képest és mennyire szívesen programozol vele. Nem azt mondod, hogy tetszik, hogy fiatal és feszes, esetleg tapasztalatlan és bőven kedvedre alakítható manipulálható, akit még könnyű megszédíteni azzal, mekkora kan vagy, mert hozzá képest bizony valóban előrébb jársz, tapasztaltabb vagy.
Nem pedofil vagy, engem nem az zavar. Hanem egy féreg. És sajnálnám, ha a lányom erre időt pazarolna, ahelyett, hogy egy korabelivel együtt fejlődnek, alakulnak. Valakivel, aki szereti os, nem csak a fiatalsága miatt kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!