Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még látatlanban sem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még látatlanban sem tudok azon túllépni, hogy alacsonyabb nálam, ő meg már találkozni szeretne? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nyugodtan hívhattok felszínesnek, de a külsőségekben szinte csak az az egy kikötősem van az ápoltságon túl, hogy legalább velem egymagas legyen egy férfi. Pontosabban: Ez volt a kikötésem. Aztán elkezdtem beszélgetni valakivel. Csak haverkodásnak indult. De nagyon megkedveltük egymást. Ő jár reggelente az eszemben, hogy vajon írt-e, és lefekvés előtt is ő az utolsó ember, akinek írok, akivel telefonálok. Olyan, mint ha együtt élnénk, pedig 200 km választ el minket. Tetszik is nekem, láttam videóhívásban és képeken is. Viszont alacsonyabb nálam. 8 centivel. Én 178 vagyok, ő meg 170. És nem merek emiatt találkozni vele. Azon vagyok, hogy elmondjam neki, hogy nagyon megszerettem őt, de emiatt félek vele találkozni, mert nekem komplexusaim vannak, ha magasabb vagyok egy pasitól. Nem őt látom emiatt kevésbé férfiasnak, hanem én érzem rosszul magamat. Nem tudom mit tegyek. Valahogy túl szeretnék inkább ezen jutni, mert olyan, mint a lelki társam ez az ember. És annyira szeretném, ha ténylegesen az életem része lenne. Ha találkoznánk, ha alakul a köztünk valami. De ez az egy annyira zavar, annyira megalázónak érezném, hogy egy nagy torony vagyok mellette. Nem vagyok nagydarab, vékony csaj vagyok, nem az van, hogy megeszem reggelire, de mégis. Őt egyébként nem zavarja ez. Legalábbis nem mondta, és jól reagálta le, hogy magasabb vagyok nála.
2023. aug. 9. 07:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Semmi közöm egy tegnapi kérdéshez sem. A lényeg, hogy neked van időd szörfölgetni az oldalon.
2023. aug. 9. 08:12
 12/24 anonim ***** válasza:
76%
Ostobaság, akkor viszont te is a külsőségek áldozata leszel, mert csak ebben tudsz gondolkodni.
2023. aug. 9. 08:15
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Mit veszíthetsz, ha találkoztok?

Legfeljebb kiderül, hogy nem működne, mert nem…

Ha viszont mégis működik, akkor meg tudsz örülni, mert a srác a lelki társad.

2023. aug. 9. 08:18
 14/24 anonim ***** válasza:
26%
Ha 13-ba beleköttök, akkor vessetek magatokra!
2023. aug. 9. 08:23
 15/24 anonim ***** válasza:
67%
Azt hogy emiatt egy találkát se akarsz azt a leírasod után nagy butaságnak tartom. Egyszer szerintem mindenképp találkozzatok, aztán ott sokminden eldől. Lehet személyesen már közel sem olyan jó vele, mint írásban, vagy online, és a magasság lesz a kisebb probléma. Alapból nekem se kellett volna sose fél fejjel alacsonyabb pasi, de ha minden más passzol, akkor tettem volna kivételt.
2023. aug. 9. 08:24
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, hogy nálad ez kizáró ok, akkor fölösleges találkozni. nalam is az, nem tudnék beleszeretni egy alacsonyabb ferfibe, ez van. Egyébként a 200 km-t hogy gondoltad athidalni? Az legalább annyira kizaro ok szerintem, mint hogy alacsonyabb.
2023. aug. 9. 08:42
 17/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, igen, naponta felnézek, mert akadnak érdekes kérdések.

Valószínűleg újabb nőgyűlölő incel vagy, aki kíváncsi, hogy más más megközelítésből hogyan reagál a gyk népe egy adott szituációra. Nem kell sok idő és nagy ész ahhoz, hogy ezt gyorsan le lehessen szűrni.

2023. aug. 9. 08:50
 18/24 A kérdező kommentje:

Oké #17, de én nem ilyen vagyok. Én nő vagyok és komolyan kérdeztem.

#16 a 200km-nél nagyobbakat is át lehet hidalni. Jelenleg épp lóg a levegőben az életem, 2 hónapja végeztem az egyetemen, ha tényleg működne egy kapcsolat költözni is képes lennék miatta. Persze nem egy hét után, de idővel igen.

2023. aug. 9. 17:35
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

18-ok, így érthető, ha van lehetőség és hajlandóság költözni, akkor nem gond.

hát nézd, ha ennyire érdekel a srác, akkor adj egy esélyt a dolognak.

2023. aug. 9. 17:39
 20/24 Noren1989 ***** válasza:

Én biztos, ami fix, szerveznék egy randit.

Aztàn még foghatod a tűzoltókra (nem volt meg a tűz), vagy akàr a villamos művekre (nem érezted a szikràt).

2023. aug. 9. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!