Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még látatlanban sem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még látatlanban sem tudok azon túllépni, hogy alacsonyabb nálam, ő meg már találkozni szeretne? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nyugodtan hívhattok felszínesnek, de a külsőségekben szinte csak az az egy kikötősem van az ápoltságon túl, hogy legalább velem egymagas legyen egy férfi. Pontosabban: Ez volt a kikötésem. Aztán elkezdtem beszélgetni valakivel. Csak haverkodásnak indult. De nagyon megkedveltük egymást. Ő jár reggelente az eszemben, hogy vajon írt-e, és lefekvés előtt is ő az utolsó ember, akinek írok, akivel telefonálok. Olyan, mint ha együtt élnénk, pedig 200 km választ el minket. Tetszik is nekem, láttam videóhívásban és képeken is. Viszont alacsonyabb nálam. 8 centivel. Én 178 vagyok, ő meg 170. És nem merek emiatt találkozni vele. Azon vagyok, hogy elmondjam neki, hogy nagyon megszerettem őt, de emiatt félek vele találkozni, mert nekem komplexusaim vannak, ha magasabb vagyok egy pasitól. Nem őt látom emiatt kevésbé férfiasnak, hanem én érzem rosszul magamat. Nem tudom mit tegyek. Valahogy túl szeretnék inkább ezen jutni, mert olyan, mint a lelki társam ez az ember. És annyira szeretném, ha ténylegesen az életem része lenne. Ha találkoznánk, ha alakul a köztünk valami. De ez az egy annyira zavar, annyira megalázónak érezném, hogy egy nagy torony vagyok mellette. Nem vagyok nagydarab, vékony csaj vagyok, nem az van, hogy megeszem reggelire, de mégis. Őt egyébként nem zavarja ez. Legalábbis nem mondta, és jól reagálta le, hogy magasabb vagyok nála.
2023. aug. 9. 07:06
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
25%

Szerintem inkább az számít, amiket leírtál a kapcsolatotokban.

Nem az fogja meghatározni, hogy milyen magas…

2023. aug. 9. 07:08
 2/24 anonim ***** válasza:
31%
Sajnos ez kizáró ok. Kuka.
2023. aug. 9. 07:18
 3/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem az határozza meg, és tudom, hogy emiatt még simán lehetünk boldogok, csak félek, hogy emiatt nem fog olyan jól menni az élő találkozás.
2023. aug. 9. 07:19
 4/24 anonim válasza:
90%
Csak rajtad áll, hogy ez befolyásolja-e a találkozást.
2023. aug. 9. 07:20
 5/24 anonim ***** válasza:
93%
Hát ebben mi nem tudunk neked segíteni,ezt neked kell érezni mennyire tudnál ezen tullendulni és adni egy esélyt neki
2023. aug. 9. 07:21
 6/24 anonim ***** válasza:
95%
A 200 kilométer lehet nagyobb gond lesz.
2023. aug. 9. 07:53
 7/24 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem tudsz ezen átsiklani,ne erőltetsd, és ezért nem is lehet hibáztatni téged. Én férfiként utasítottam már el nálam 10 centivel magasabb lányt.. Ez ilyen.
2023. aug. 9. 07:56
 8/24 anonim ***** válasza:
11%
Úgysem fogsz vele összejönni. 170 centis férfi még egy 150 centis nőnek sem kell. Első kézből tudom.
2023. aug. 9. 07:58
 9/24 anonim ***** válasza:
21%
A tegnapi kérdésben még te voltál a férfi 😂😂
2023. aug. 9. 08:08
 10/24 anonim ***** válasza:
0%
Kis ember nagy bottal jár. Ééérted? Nagy "bottal".
2023. aug. 9. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!