Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Randiztatok már látatlanban? Volt, akinek bejött?
Igen. Egyszer, régen, 19 éves koromban. Akkor még nem voktak okos telefonok és internet sem mindenkinek.
Sms-eztünk, megbeszéltük kin milyen ruha lesz.
Nem tetszett különösebben, de aranyos volt, kedves és hasonló ízlésünk volt. Szexkapcsolat lett belőle.
Fú, jópárszor igen! :) Ez még az iwiw, myvip, fb előtti korszak volt :)
A legtartósabb egy 6 hónapos kapcsolat volt (17 évesen)
a többiből meg haverság/barátság (szex nélkül) maradt. kb 19 éves koromig bezáróan így randiztam.
igen, de egyáltalán nem jött be
külsőre átlag pasik voltak, de valahogy belsőre egyikkel se jöttem ki
kapcsolat egyikből se lett
20-22 éves voltam, amikor az ilyen még érdekelt
Kétszer volt ilyen, de nagyjából 14-15 éves koromban. Mindkettőnél csalódás volt az első találkozás, és bár volt nagyjából 1-1 hónap, amíg "jártunk" (csókolózásból és kézen fogva sétálgatásból állt az a nagy járás, ekkor még két évig bőven szűz voltam), sosem szerettem meg őket, és végül véget vetettem a dolognak, nem láttam értelmét.
Azóta csak úgy randiztam, hogy előtte azért látásból ismertem, ha mást nem, vagy már a fb korában (olyan 16 éves lehettem, amikor elkezdett divatba jönni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!