Rendeltetek mar latatlanban parfumot? Olyan volt, mint amilyet elkepzeltetek, vagy csalodtatok?
Én pont most rendeltem látatlanba. Az összetevői alapján nagyon tetszett. Előtte heteket olvastam visszajelzéseket az illatról. Igazából, pont olyan lett, mint amit elképzeltem. Nem csalódtam benne :)
Az illat neve Guerlain Habit Rouge.
Ó, sokszor! Fragrantica.com -on szoktam utánaolvasgatni, ott a szavazatokból és a felhasználói véleményekből elég pontos képet lehet kapni adott illatról.
Nekem kb. 80-20% a bejött-nem jött be arány a blind buy-oknál. Cserébe az illataim többsége sosem jön velem szembe, mintha a drogériák aktuális toplistájáról választanék vagy az éppen TV-ben hirdettek közül.
Előző: a Habit Rouge elég bevállalós szaglás nélkül. :-) Nekem a Guerlainek kevés kivételtől eltekintve "öregesek" (de kiváló minőségűek).
Orulok, hogy nem csak en vagyok igy, hogy kepes vagyok szaglas nelkul a velemenyek es illatjegyek alapjan elkepzelni es megrendelni parfumot :) Eddig egyszer nyultam nagyon melle - a DKNY zold almacskaja iszonyu rohadtalma szagot araszt rajtam, de ez nem a parfum hibaja, hanem a borom kemiajan mult.
En is a Frangrantican es meg a kremmanian szoktam velemenyt olvasni rendeles elott. Az illatfelhon is sok velemeny van, azt is szeretem.
koszonom a valaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!