Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent az "élni és élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az "élni és élni hagyni" toposz női adatlapokon?

Figyelt kérdés

Elvileg tudnom kellene, mert láttam már olyan adatlapod is tinderen, ahol a szokásos férfigyalázós reflexxel csak annyi volt kiirva, hogy "ha nem tudod mit jelent az élni és élni hagyni, akkor ne húzz jobbra"

Szóval még az is a palik hibája, ha nem tudják, hogy az az egy adott nő hogyan értelmezi ezt a mondatot. Mert ugye a nők nem arról hiresek, hogy ugyanúgy értelmezik a dolgokat, hanem ahogyan éppen a saját egójuk védelme érdekében megkívánja a helyzet.

SZóval én nem tudom mit jelent minden nőnél külön-külön ez a mondat. Mert ugye minden nő azt mondja, hogy ő nem olyan mint a többi, de valahogy ez a mondat többek között egy jó példa arra, hogy valahol mégis minden nő ugyanazon dolgok mentén éli meg az életet (ideértve a férfiak gyalázását különböző mértékben tetten érhetetlen módokon, lásd a "ha nem találod ki a gondolataimat, akkor te vagy a hülye)

2023. aug. 1. 21:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy nem szeretik az őket kontrollálni akaró, féltékenykedő férfiakat. És azért írja ki sok nő, mert sok ilyen férfi van.
2023. aug. 1. 23:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nincs adatlapom online, de azt jelenti, hogy ne szólj be, és nem szólok be én se.
2023. aug. 2. 00:21
 13/20 anonim ***** válasza:
44%
Nem minden nő egyforma, úgyhogy nem kellene öszemosni a különböző nőket. Pl ez az élni és élni hagyni szerintem azt jelenti hogy házas, és évente 2-3 szeretőt fogyaszt, valamint hogy célszerű vele óvszerrel szexelni, mert különben nemibeteg leszel.
2023. aug. 2. 00:43
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem mingli kapcsolatot jelent
2023. aug. 2. 06:39
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
Annyit jelent nekik, hogy azt csinálnak amit akarnak akár kapcsolaton belül is és nincs közöd hozzá, nem szólhatsz bele mert hagy élni a saját életét.. De sok értelmezése lehet neki. Ha már egy ilyen platformon van kiírva ahol társat lehet keresni vagy inkább sexet akkor elég egyértelmű, hogy az adott lányka mit akar vele üzenni…
2023. aug. 2. 08:01
 16/20 A kérdező kommentje:
akkor megállapíthatjuk hogy az adott nő az adott helyzet szerint értelmezi ezt a megnyilvánulást, és a pali a hülye ha nem tudja magától
2023. aug. 3. 17:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Mert nem tudnod kell, hanem megkérdezned.
2023. aug. 3. 17:47
 18/20 A kérdező kommentje:
de ha nem tudom akkor nem is lenne szabad vele még beszélnem sem, mert akkor alapból csicska vagyok amiért nem tudom magamtól, tehát kérdezni tilos
2023. aug. 3. 17:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Most mondom, hogy nem tilos. Mit kombinálsz?
2023. aug. 3. 19:40
 20/20 anonim ***** válasza:
19 Szerintem azért kombinál a kérdező, mert szeret megsértődve lenni, már nem tud élni enélkül az életérzés nélkül.
2023. aug. 3. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!