Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent az "élni és élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az "élni és élni hagyni" toposz női adatlapokon?

Figyelt kérdés

Elvileg tudnom kellene, mert láttam már olyan adatlapod is tinderen, ahol a szokásos férfigyalázós reflexxel csak annyi volt kiirva, hogy "ha nem tudod mit jelent az élni és élni hagyni, akkor ne húzz jobbra"

Szóval még az is a palik hibája, ha nem tudják, hogy az az egy adott nő hogyan értelmezi ezt a mondatot. Mert ugye a nők nem arról hiresek, hogy ugyanúgy értelmezik a dolgokat, hanem ahogyan éppen a saját egójuk védelme érdekében megkívánja a helyzet.

SZóval én nem tudom mit jelent minden nőnél külön-külön ez a mondat. Mert ugye minden nő azt mondja, hogy ő nem olyan mint a többi, de valahogy ez a mondat többek között egy jó példa arra, hogy valahol mégis minden nő ugyanazon dolgok mentén éli meg az életet (ideértve a férfiak gyalázását különböző mértékben tetten érhetetlen módokon, lásd a "ha nem találod ki a gondolataimat, akkor te vagy a hülye)

2023. aug. 1. 21:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, hogy minden nőnél ugyanezt jelenti-e, de számomra azt, hogy felesleges hülyeségekkel nem nehezítjük egymás életét.
2023. aug. 1. 21:22
 2/20 A kérdező kommentje:
ebben a nok elenjarnak ;)
2023. aug. 1. 21:24
 3/20 anonim ***** válasza:
57%

Passz.

Szerintem az előző próbálkozónak szól, akivel nem volt elégedett valamiért.

Én elsőre arra gondolnék, hogy nem kéri számon - pedig vaj van a füle mögött, pl. van valakije, és amellett titokban keres valakit.

2023. aug. 1. 21:24
 4/20 anonim ***** válasza:
18%

Másodszorra arra gondolnék, hogy ez egy akkora közhely, amit szégyellni kéne leírni, tehát másodikos-harmadikos szinten lehet az illető szellemileg.

Maximum.

2023. aug. 1. 21:26
 5/20 A kérdező kommentje:

4

megis eleg sok ilyen no van akik megis felsobbrendunek gondoljak magukat

2023. aug. 1. 21:27
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
5: Szerintem ez a 2 dolog kéz a kézben jár.:)
2023. aug. 1. 21:30
 7/20 anonim ***** válasza:
79%
Ki bántott meg?
2023. aug. 1. 21:36
 8/20 A kérdező kommentje:
senki csak beleszalltam a nokbe...nem szabad tan?
2023. aug. 1. 21:49
 9/20 anonim ***** válasza:
De, csak akkor marad a seggluk. Más férfiak seggluka. Vagy a marok. Az is jó mondjuk.
2023. aug. 1. 22:01
 10/20 A kérdező kommentje:
homofób kutya vagy? jujuj
2023. aug. 1. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!