Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon meg merges ram?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meg merges ram?

Figyelt kérdés
Szoval mar egy jo ideje nem lattam a sracot akivel nagyon regota kavarunk. (mindketten szoktunk masokkal is randizni) A lenyeg hogy mar tobb mint egy hete nem lattam, azota egyszer ramirt es beszeltunk kicsit. Tegnap este egy hazibuliban voltam..... Ramirt 9 korul hogy mizu, en ejfel utan lattam amikor haza akartam menni.... Nagyon reszeg voltam es elkezdtem hivogatni hogy vigyen haza. Mondta hogy nem er ra, de en meg ennek ellenere is hivogattam (tudom nagyon rossz, de reszeg voltam..). Irt nekem, hogy hivjak egy taxit de ot most kerlek hagyjam beken. Aztan ilyen hajnali 4kor ramirt hogy remeli rendben hazajutottam. Bocsanatot kertem tole, es mondtam hogy nagyon reszeg voltam. Irta hogy jo, de ezt eleg szarnak gondolja es hebe-hoba fogadjam el ha nemet mond nekem. Aztan irtam hogy szivesen latnam jovo heten, mondta hogy szivesen latna o is, meglatjuk hogy ossze tudjuk e hozni es kerdezte hogy vegul pontosan hogy jutottam haza. Szerintetek nagyon merges? Ezt hogyan lehet jova tenni? Nagyon szegyenlem magam...
2023. júl. 31. 07:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Amit leirsz, az alapjan meg kicsit sem merges, pedig lehetne. Az meg, hogy hajnalban nem ugrott, meg szep hogy nem. Ki az a barom, aki megtette volna?
2023. júl. 31. 15:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Haat... Mar volt hogy megtette... :D de most szerintem felidegesitettem. Mmint en meg valaszoltam az utolso kerdesere hogy hogy jutottam haza, de erre mar nem valaszolt... Es bar mondta hogy szivesen latna, nem kerdezte hogy mikor. De mostmar en nem tudok tobbet tenni, ugy erzem
2023. júl. 31. 15:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy en mar nem fogok kerni rairni, mert nem akarom zaklatni...
2023. júl. 31. 16:02
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem haragszik, de nekem úgy jön le, hogy egyébként sem akar tőled komolyabbat. Másképp mindent megtenne azért, hogy láthasson.
2023. júl. 31. 18:11
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem akar semmi komolyat, de attol meg joban vagyunk es joban akarok vele maradni :D
2023. júl. 31. 18:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Azota se ir...
2023. aug. 1. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!