Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődnek meg az emberek ha részegen rájuk írok?
Őszintén ha nekem alakulóban valakivel valami és iszok, akkor direkt nem beszélek vele, vagy ha mégis éppen beszélnék vele nem mutatnám ki.
Amikor ismerkedem és valakivel beszélek és ha ivott eleget akkor bátrabb lesz aztán elég fura viselkedése lesz és nem tudja magát tartani, ami engem zavar mert nem akkor kell kimutatni, meg nem feltétlen lesz vicces az üzenet a másik félnek.
Hát szerintem azzal van a gond, amit írsz. Én szeretem, ha a kiszemeltem/pasim rámír részegen.
/ha egyetemista vagy nem nézlek alkoholistának/
De miért nem? Miért olyan borzasztó ha részegen ráírok?
Előbb utóbb úgyis látna ilyen állapotban miért tegyek úgy mintha olyan lennék aki amúgy egyáltalán nem vagyok
Mert olyanokat mondhatsz, amiket józanul nem mondanál vagy olyanokat teszel amit józanul nem és ismerkedésnél számít ez.
Nyilván kiderülne, de nem az ismerkedésnél van ennek a helye.
Sokszor vissza taszító ahogy valaki ilyen állapotban viselkedik, ezért nem jó ismerkedésnél ilyeneket csinálni.
Ez aranyos
A jövőben én is inkább hanyagolni fogom ezt az lesz a legjobb
Viszont a férfiak is megérzik mert mellesleg nő vagyok :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!