Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliban smárolt mert mérges volt, csak szerintem nevetséges?
Figyelt kérdés
Egy rovid ideje viszonlag beszélek lánnyal, jovoheten lenne elso tali/randi. Tulajdonképpen vegulis igy jogtalanul varom el ne csinaljon semmit, habar zavar. Mindent elmond oszinte, ma azt is elmondta hogy tegnap veszekedtunk, duhos lett, igy a buluban nyitott mas sracok felé, tancoltak, es egyel smárolt. Érdemes ilyenbe időt fektetni vagy kuka?2019. máj. 12. 16:01
1/4 anonim válasza:
Szerintem roved lenne a jövő héten
3/4 anonim válasza:
Állj odébb, ostoba libákra nem fecsérlünk időt.
4/4 anonim válasza:
Ahh nemtom valahol nekem egyikőtök hozzáállása se szimpi. Egyrészt már veszekedtek pedig meg az első randi se volt meg (??), ő mint egy sértődött tini, bosszúból mással smárol.
De az viszint igaz hogy nem vagytok együtt, nem is randiztatok még tehát semmi okos arra hogy féltékeny legyél, megsértődj (bár lehet nekem is rosszul esne kicsit).
Lenyeg a lényeg hogy lehet nem kéne ezt erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!