Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon meg merges ram?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meg merges ram?

Figyelt kérdés
Szoval mar egy jo ideje nem lattam a sracot akivel nagyon regota kavarunk. (mindketten szoktunk masokkal is randizni) A lenyeg hogy mar tobb mint egy hete nem lattam, azota egyszer ramirt es beszeltunk kicsit. Tegnap este egy hazibuliban voltam..... Ramirt 9 korul hogy mizu, en ejfel utan lattam amikor haza akartam menni.... Nagyon reszeg voltam es elkezdtem hivogatni hogy vigyen haza. Mondta hogy nem er ra, de en meg ennek ellenere is hivogattam (tudom nagyon rossz, de reszeg voltam..). Irt nekem, hogy hivjak egy taxit de ot most kerlek hagyjam beken. Aztan ilyen hajnali 4kor ramirt hogy remeli rendben hazajutottam. Bocsanatot kertem tole, es mondtam hogy nagyon reszeg voltam. Irta hogy jo, de ezt eleg szarnak gondolja es hebe-hoba fogadjam el ha nemet mond nekem. Aztan irtam hogy szivesen latnam jovo heten, mondta hogy szivesen latna o is, meglatjuk hogy ossze tudjuk e hozni es kerdezte hogy vegul pontosan hogy jutottam haza. Szerintetek nagyon merges? Ezt hogyan lehet jova tenni? Nagyon szegyenlem magam...
2023. júl. 31. 07:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%
Egy kiengesztelő szopással mondjuk.
2023. júl. 31. 08:01
 2/16 anonim ***** válasza:
14%

Miért folyamodsz alkoholhoz? Másképpen nem tudnád megoldani a jelenlegi gondjaidat? Mi az, ami annyira nyomja a lelkedet?

Ha gondolod, privátban is beszélhetünk. Nem ismeretlen számomra a családi (akár tágabb értelemben vett) mérgező légkör. Én már erősen gyakorlott

vagyok a témában...

Kiutak sokaságaira tudok rámutatni. Határozott véleményem, hogy az idősebbek élettapasztalatukkal irányt mutassanak a még bizonytalankodó fiataloknak.

2023. júl. 31. 08:10
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

Jajj 2es egyszerre lelki beteg mer berugott?

Én is évi egyszer iszom...máskor meg semmit.

2023. júl. 31. 08:25
 4/16 anonim ***** válasza:
3%

Jóindulattal és tiszta szándékkal ajánlom fel ezeket a kiutakat. (Akár még a szüleid is felvehetik velem a kapcsolatot.)

Ismételten felajánlom a privát levelezés lehetőségét. Ha tanulási/pályaválasztási nehézségeid vannak, akkor is lesz megoldás!

Személyes kapcsolattartást egyáltalán nem vállalok. Max. legfeljebb hanghívást, de azt sem mindenáron. Az írásbeli támogatás 2014. júniusa óta tartozik az erősségeim közé.

Ha úgy döntesz, hogy inkább a területileg illetékes családsegítő szolgálathoz fordulnál, megteheted. Ellátott jogi képviselőhöz is kérjél időpontot külön akár, ha úgy érzed, hogy nem bánnak

Veled számodra megfelelően!

A gyámhatóságot - ha lehet - messzire kerüld el! Odáig ne juss el semmiképpen, hogy a jogaidban korlátozzanak!

Minden jót!

2023. júl. 31. 08:32
 5/16 anonim ***** válasza:
4%

Egyáltalán nem tartom viccesnek, hogy egy fiatalnak hosszabb távon ellehetetlenüljön az élete, és ne tartozzon a társadalom MEGBECSÜLT(!) tagjai közé!

A nemzeti szolidaritást vissza kellene valahogyan állítani. Az utóbbi néhány évben mintha majdnem teljesen elpárolgott volna ez a fogalom a köztudatból.

2023. júl. 31. 08:35
 6/16 anonim ***** válasza:
10%
Mindegy, rendeződött a fő kérdés. Köszönöm a bizalmat!
2023. júl. 31. 08:39
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy nagyon haragudna rád. Nyilván tisztában volt vele, hogy részed voltál. Szerintem különösebb már semmit nem kell csinalnod, mert bocsánatot kértél.. illetve legközelebb jobban figyelj mennyit iszol.
2023. júl. 31. 08:39
 8/16 A kérdező kommentje:
Szerintem kedves volt tole! :) de szerencsere nincsenek alkohol problemaim. Ezelott utoljara egy fel eve voltam reszeg, nem iszom gyakran... Szerintem ez teljesen belefer.
2023. júl. 31. 08:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem haragszik rád, csak neki nem tetszik, hogy sokat piáltál...
2023. júl. 31. 11:20
 10/16 A kérdező kommentje:
Szerintem o pont les**rja hogy mennyit pialok.... Csak zavarta hogy valahol volt en meg hivogattam...
2023. júl. 31. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!