Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az egyik barátnőm (volt) párja, én is neki? Ilyenkor meddig kéne várni a nyilvános randikkal?
3 évet voltak együtt, ebből kettőt együtt is éltek. Barátnőm az utolsó pillanatig nagyon szerelmes volt, eljegyzést, gyereket tervezett már, még most, a szakítás után is írogatott, hívta, vagy csak megjelent a lakásnál, hogy "x cucca biztos ott maradt, mert sehol nem találja és megnézné".
Általánosban és gimiben a legjobb barátnőm volt, egyetem alatt picit eltávolodtunk, más érdeklődési kör, baráti társaságok stb. De a jó kapcsolat megmaradt, a régi gimis társaságunkkal is összejárogatunk kb. 1,5-2 havonta, éve 1-2 közös utazás is össze szokott jönni. Szóval na, kellemetlen ez...
De amíg nem szakítottak és nem költözött el a lakásból a lány, addig közöttünk semmi "olyan" nem történt, és megbeszéltük azt is, hogy nem miattam szakít vele, ezt már amúgy is korábban kellett volna meglépnie, mert már érzi egy ideje, hogy nekik együtt nincs jövőjük.
Július elején szakítottak, utána mi két hétre elutaztunk a sráccal külföldre, ott nem kellett aggódni, ki lát minket együtt. De már itthon vagyunk, és Budapest sem egy akkora város, ahol ne látna minket senki...
Ebben a helyzetben ti meddig várnátok?
Beszélnem kéne erről a barátnőmmel? Kettesben már évek óta nem találkoztunk, beszélgetni is csak a csoportos beszélgetésben szoktunk.
De miért forgatod ki a szavaimat?
Igen, én is barátnőt írtam, nem ismerőst. Viszont ez már közel sem olyan barátság, mint ami anno 17-18 éves korunkban volt közöttünk.
Rendben van, hogy nem olyan, de nem ez a lényeg. :D
Az a fő, hogy összejöttél a pasijaval a hata mögött! A barátnőd pasijával.
Kibeszélheted magad nyugodtan itt, meg gondolatban is, de a tudatalattidat nem tudod. Épp ezért vagy betojva, hogy mit reagál majd rá, hogy az egész "baráti" társaság majd mit szól hozzá.
Még egy kukkot se szólnék, hogyha szakított volna hamarabb mint te jöttél a képbe és szakítás után ismerkedtettek volna jobban össze. De hogy párkapcsolat alatt tettétek az egyszerűen féreg dolog és rá fogtok mindketten/az egyikőtök fizetni. Amit adsz azt kapsz! (:
Pontosan tudod, hogy a barátod veled csalta érzelmileg őt, és most mentegetni próbálod magatokat.
Készülj fel arra, hogy be fognak szólni páran, köztük a barátnőd is.
Szóval vagy bújkáltok, vagy felvállalod ezt az egészet a következményekkel együtt!
"Senkit nem bántottunk ezzel!" Mert még nem tudja.
3 éves kapcsolat lezárását követően egyből elutazik két hétre egy másik nővel. Ez még akkor is rohadt nagy fájdalom, ha idegenről van szó, nemhogy egy közeli ismerősről, régi barátnőről. Mérlegelj mi fontosabb, a baráti közeg vagy a pasi, mert ebből már nem jössz ki jól. Ha pár év múlva jöttök össze, talán már nem okozna neki akkora fájdalmat, de így... és hiába titkoljátok még egy ideig, itt már sz.r van a palacsintában.
Még attól is foshatsz hogy ki lesztek a barátai társaságból közösítve, ráadásul jogosan. Senki nem olyan hülye, hogy ne lássa át a helyzetet amikor gyakorlatilag azonnal összejöttetek. Ki tudja kinek a fasziját cummantod le legközelebb.
Nem irigyellek, de én nem is vagyok ilyen. Xd
Huha, kiközösítenek a régi gimis társaságból, akikkel 2 hónapban egyszer egy estét töltök. Mi lesz most?:D
Viccet félretéve, szüleink, legjobb barátaink már tudják, hogy ismerkedünk, sokat vagyunk együtt. Részükről nincs probléma, nekünk ez számít csak.
Akkor mi a kérdés? Mi a lényeg? Ha ennyire magabiztos és fasza csaj vagy, miért számít a barátnőd véleménye?
Nem értem akkor, mi okból született a kérdés 😂😂
N
Akkor tényleg nem értem mi a kérdés.
A baráti társaságra sz*rtok, innentől kezdve...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!