Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik az egyik barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik barátnőm (volt) párja, én is neki? Ilyenkor meddig kéne várni a nyilvános randikkal?

Figyelt kérdés

3 évet voltak együtt, ebből kettőt együtt is éltek. Barátnőm az utolsó pillanatig nagyon szerelmes volt, eljegyzést, gyereket tervezett már, még most, a szakítás után is írogatott, hívta, vagy csak megjelent a lakásnál, hogy "x cucca biztos ott maradt, mert sehol nem találja és megnézné".

Általánosban és gimiben a legjobb barátnőm volt, egyetem alatt picit eltávolodtunk, más érdeklődési kör, baráti társaságok stb. De a jó kapcsolat megmaradt, a régi gimis társaságunkkal is összejárogatunk kb. 1,5-2 havonta, éve 1-2 közös utazás is össze szokott jönni. Szóval na, kellemetlen ez...

De amíg nem szakítottak és nem költözött el a lakásból a lány, addig közöttünk semmi "olyan" nem történt, és megbeszéltük azt is, hogy nem miattam szakít vele, ezt már amúgy is korábban kellett volna meglépnie, mert már érzi egy ideje, hogy nekik együtt nincs jövőjük.

Július elején szakítottak, utána mi két hétre elutaztunk a sráccal külföldre, ott nem kellett aggódni, ki lát minket együtt. De már itthon vagyunk, és Budapest sem egy akkora város, ahol ne látna minket senki...

Ebben a helyzetben ti meddig várnátok?

Beszélnem kéne erről a barátnőmmel? Kettesben már évek óta nem találkoztunk, beszélgetni is csak a csoportos beszélgetésben szoktunk.

2023. júl. 26. 18:01
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Tudsz olvasni?

Leírtam, hogy régen voltunk legjobb barátnők. 10+ éve.

Azóta felnőttünk, eltávolodtunk egymástól, kettesben nem is szoktunk már írogatni, találkozni. 2 havonta egyszer, egy estére összefutunk a baráti társasággal és ennyi a nagy "legjobb barátság". Konkrétan ő nem is mondta nekem, hogy szakítottak.

Lehet jönni azzal, hogy majd engem is lecserél, dehát istenem, semmi nem örök.

2023. júl. 26. 19:38
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem történt fizikailag! De érzelmileg igen!!!?
2023. júl. 26. 19:38
 13/30 A kérdező kommentje:

Nyilván nem azért hívott el nyaralni, mert voltunk februárban síelni a barátainkkal és ő is ott volt... :)

Beszélgettünk már egy ideje, volt, hogy szabadidejében velem volt, elmondta, hogy mi otthon a helyzet, mi a véleménye az életükről, milyen félelmei vannak. De attól, mert én bekerültem az életébe, a kapcsolatuknak ugyanúgy vége lett volna nélkülem is.

2023. júl. 26. 19:45
 14/30 anonim ***** válasza:
96%

Ez rendben van, de érzelmileg veled csalta egy ideig, te adtad neki a löketet, hogy dobja ki. Egyik kapcsolatból a másikba ugrott ahelyett, hogy akkor szakított volna vele amikor már érezte (rég), hogy nem szereti.

"Érdekes" hogy amikor veled összejött már nem érdekelte, hogy mi lesz vele nagyon...

Te se fogod érdekelni, ha jön jobb mint te szerinte és akkor majd jusson eszedbe, hogy megérdemled, mert többet ért egy f@rok, mint az állítólagos barátnőd.

2023. júl. 26. 19:50
 15/30 A kérdező kommentje:

Nem a farok ér többet, hanem a személy, akihez tartozik.

Ez már közel sem az a barátság, amiért bármit megtennék, tűzön-vízen át mennék. Jóban vagyunk, ha találkozunk éppen egy baráti sütögetésen, iszogatáson, akkor beszélünk, de ennyi. Nem keressük már a másikat évek óta, direktben egymással nem szervezünk programokat.

2023. júl. 26. 19:55
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Aha... Akkor miért izgat, hogy mit gondolna? ^^
2023. júl. 26. 19:59
 17/30 A kérdező kommentje:

Mert ettől függetlenül feszültséget nem szeretnénk a baráti társaságban! :)

Plusz szándékosan bántani sem akarom.

2023. júl. 26. 20:00
 18/30 anonim ***** válasza:
86%

De hát nem találkoztok! Attol tartasz, hogy a baráti társaság ugyanazt gondolná mint más itt az oldalon, igaz? :D

Erre előbb kellett volna gondolni, mondjuk akkor amikor "összehaverkodtál vele" nem? :D

2023. júl. 26. 20:05
 19/30 A kérdező kommentje:
De, leírtam, hogy azért 1,5-2 havonta összefutunk, különböző események apropójából.
2023. júl. 26. 20:07
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs.. - Ez az igazi barátnő, te meg a hamis!

Akivel havonta összefutsz, irkalsz vele párszor az meg mindig barátnő, nem ismerős!

Ez az, hogy nem tartod olyan barátnőnek, aki miatt tűzön vízen átgyalogolnál, te az vagy aki RAJTA taposgat át inkább!

Nincs miről beszélni. Jelenj meg vele, nyomd az arcába, ha volt bátorságod a háta mögött összejönni vele, akkor legyen ahhoz, hogy felvállalod mekkora patkány vagy (a pároddal együtt)! (:

2023. júl. 26. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!