Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura szex vagy ez már az érzelem kialakulásának a jele?
Figyelt kérdés
Volt már több/5/ szexiális partnerem de egyik se volt olyan mint a mostani.A mostani pasimmal egyszerűen "szét szedjük egymást effektus van",nem is lehet körbe irni szavakkal!Eddigi pasijaim nem voltak ilyenek de tudom h szerettek!Ez a mostani párommal még csak 1 hónapja vagyunk együtt és megőrülünk egymásért szex közben de azon kívül nem nagyon beszél az érzéseiről,sőt!Aki nem szeret az is szokott ilyen vadul szexelni?VAgy most mit vonjak le ebből??2010. okt. 14. 16:32
1/5 anonim válasza:
ez a szenvedély, köze nem sok van a szeretethez sajnos...
aki nem szeret is tud, igen.
2/5 anonim válasza:
férfiaknál különválasztható a szex/szenvedély és a szerelem. Néhány nőnél is.
3/5 anonim válasza:
férfiaknál különválasztható a szex/szenvedély és a szerelem
igen és a világ csak fekete/fehér...
szerintem ugy is érezni fogod hogy szeret e...
lehet hogy csak nem mutatja ki az érzelmeit mert ilyen fajta és nem azért mert férfi....
4/5 anonim válasza:
én olyan nő vagyok akinél nem felétlenül van szenvedély és szerelem együtt. nálam a szenvedély előbb jön, de mint a felettem szóló mondta, lehet érezni hogy szeret-e.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát naiv vagyok és nem tudom eldönteni!VAlami tuti amit minden pasinál észre lehet venni?
2010. okt. 19. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!