Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elutasitott csók sex közbe....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasitott csók sex közbe. Érzelem nélküli szex? :/

Figyelt kérdés
Lefeküdtünk tegnap volt barátommal. Aztán 2 alkalomnál megcsókoltam adott egy puszit majd mondta h : Inkább a nyakam. és arébb húzta a fejét.. de a szexet folytattuk.Egyértelmű h ha egy fiú ilyet csinál akkor nem érez semmi csak a szexre megy, igaz?:S
2011. márc. 5. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy már nem kötődik, vagy igen, de ezt megtagadja, vagy meg akarja tagadni önmaga előtt, és (vagy) előtted is.

Minden esetre téged mint "szextárgy" használt.

Érdekes.

2011. márc. 5. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A csók a szexben intimitást erősít. Én párommal úgy jöttem össze, hogy eleinte csak szexről volt szó két barát között. Akkor nem volt csók. Majd mikor kezdődött az érzelmi része, akkor már volt csók, de nyitott szemmel. Mikor már mindketten tudtuk, hogy itt már többről van szó akkor jött a "valódi" csók szex közben, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
2011. márc. 5. 11:26
 3/10 A kérdező kommentje:

Szóval amikor érzelem volt akkor volt csók.

Nekünk eddig volt csók most már nem. Az az elmúlt az érzelem..:S

2011. márc. 5. 11:28
 4/10 anonim ***** válasza:
10%
Vagy csak büdös volt a szád, esetleg pont leszoptad előtte.
2011. márc. 5. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Az elmúlt.

Ezt a "kapcsolatot" már csak arra lehet használni, amire alkalmas, szexre.

Többet ne várj, mert csak becsapod vele magadat.

2011. márc. 5. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Valóban :DDDDDDDD

Milyen magasröptű gondolat.

De esetleg tényleg..... mit tudni....

2011. márc. 5. 11:32
 7/10 A kérdező kommentje:

-.-" a primitív válaszokkal kíméljenek:)

elötte feküdtünk le b 10 perce akkor is smároltunk végig.

2011. márc. 5. 11:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem az ilyen exekkel szexelős kérdéseket. Ha exxel fekszel le, ne várj érzelmeket, CSAK szexet. Ha te még érzel valamit, akkor úgyis szívni fogsz, mint a torkosborz. Ugyan én lány vagyok, de van bennem annyi tartás, hogy ha szakításra kerül sor,akkor addig nem keresem fel a másikat, amíg érzelmek vannak bennem, az érzelmek elmúlásával pedig együtt jár nálam az, hogy nem fekszem le az illetővel.

Egyébként, ha nem exről lenne szó: nem feltétlenül jelenti, én lány létemre gyűlölök szex közben csókolózni. Kizökkent, kényelmetlenül érzem magam tőle... stb, hiába vagyok épp szerelmes, akkor is.

2011. márc. 5. 11:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Na ez tiszteletre méltó:)

Irigyelek h te az eszedre tudsz halgatni és nem a szívedre.

2011. márc. 5. 11:49
 10/10 anonim ***** válasza:
43%

"elötte feküdtünk le b 10 perce akkor is smároltunk végig."

Akkor meg f*szt rinyálsz?

2011. márc. 5. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!