Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan álljak a dolgokhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak a dolgokhoz, mit mikor kellene engedni, csinálni? Túl nagy rajtam a nyomás.

Figyelt kérdés

Nem vagyok a lányok gyöngye, egy szürke kisegér vagyok. Az alapfelállás az, hogy nekem tetszik valaki, aki észre se akar venni, ha közeledek, akkor "bocsi, de nem vagy az esetem/más tetszik/aranyos lány vagy, de..." és társai a reakció. Egy randin voltam, még 18 éves koromban, de a srác ejtett, mert visszament az exéhez. Ott, akkor nem engedtem a csókot, szájrapuszik voltak, meg fogdosta a combom, ennyi volt.

Most végre tetszek valakinek, érdeklődik irántam, és másoknak is mondta ezt. Messengeren beszélgetünk, vasárnap lesz a randink. Nem egy nyomi csávó, és volt már barátnője. De félek, hogy megint elrontom. Csókolózni se csókolóztam soha, csak az az egy alkalom volt eddig. A szexszel alapból várnék jó pár hónapot. De a szájra puszi, a csók? A csók az az első lenne, és nem akarom azt, hogy egy olyannal legyen az első, akivel lehet, hogy össze se jövök. Ráadásul félek, hogy elbénázom. De ha hetekig randizunk, akkor tudom, hogy nem fogja annyival beérni (nem érné be egy fiú se) azzal, hogy hetekig csak beszélgetünk. Nem tudom, hogy mit kellene csináljak, nem vagyok olyan helyzetben, hogy határokat szabjak, mert nem tinédzserek vagyunk, és az is visszás, hogy szűz vagyok.

2023. júl. 21. 20:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
65%
Az esetek túlnyomó többségében a kapcsolat a csókkal kezdődik. (Oké, tiniknél még megvan az "akkor most járunk?" felvezetés, de felnőtt embereknél ez már nem jellemző.) Volt egy rossz tapasztalatod, ne ebből indulj ki és vetítsd rá mindenkire!
2023. júl. 21. 22:57
 22/27 A kérdező kommentje:

Én is tudom, hogy nem azért, hanem mert visszament az exéhez.

Nagyon félek, hogy elszúrom.

De ha nem leszünk együtt, akkor megint évekig keresztül egyedül leszek reménytelenül. És akkor inkább kevésbé sérülten jöjjek ki belőle.

Nem könnyű függetleníteni magamtól ezt az érzést, mert ráköszönök valakire, és rögtön felcsillan mindenki szeme, hogy na lehet H. bepasizik végre.

2023. júl. 21. 23:34
 23/27 anonim ***** válasza:

#21: Azzal egyetértek, hogy ne vetítse ki mindenkire, de ezt a csókos részt mindenképp oda kellett írnod? LMAO Soha nem hallottam még erről, most ha az első randin csókolóztok, akkor már jártok vagy mi van? Tudod pont azért lenne érdemes kimondani FELNŐTT EMBERKÉNT, mert akkor már nem takarózhat azzal, hogy "hát mi még nem járunk, nem is beszéltünk róla, különben is majd 1 hónap randizás után", amikor kiderül, hogy a srác/csaj még fent van a Tinderen és másokkal is kavar. Nagyon unalmas ezzel a fura MINDENKITUDJAREEEEEEEEEEEEE kifogással való takarózás, a normális emberek kinyitják a szájukat és kommunikálnak egymással, az hogy ez tiniknek való csak egy sz*r kifogás kb óvoda szint.

#22: Az a baj, hogy mindent egy lapra teszel fel, mert hogy ő most az egyetlen jelentkező. Mármint honnan tudod, hogy éveken keresztül megint egyedül leszel-e vagy sem? Igen, értem, hogy te ettől rettegsz stb, de az sem megoldás, hogy nagyon rá vagy utalva egy random srácra, aki lehet nem is sokkal különb, mint az a srác aki a szájrapuszi után dobott és visszament az exéhez. Mindenesetre sok szerencsét a randidhoz és mindenképp dolgozz az önbecsüléseden, önbizalmadon és ha ez nem is jön össze próbálj tovább lépni, hidd el biztos lenne belátható időn belül másik srác. Szerintem egyáltalán nincs semmi baj azzal, hogy még szűz vagy és nem csókolóztál, majd eljön mindennek az ideje, te neked is lehet boldog párkapcsolatod! Emiatt ne legyél elkeseredve!

2023. júl. 22. 00:11
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

18

Ébredj már fel. Csak a te álomvilágodban van az, hogy minden nő előtt sorban a jó pasik, vagy bármilyen pasik.

Max. csak dugó Janik állnak sorba, de azokból meg nem kérünk.

2023. júl. 22. 00:23
 25/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm, próbálom a legjobbakat remélni.

Azért állok hozzá görcsösen, mert eddig mindig az volt, hogy én nekem tetszett valaki, aki rám sem hederített. Volt, hogy hagytam a fenébe, elnyomtam magamban az érzést, volt hogy kezdeményeztem. Aztán másfél éve úgy döntöttem, hogy talán akkor fog jönni valaki, ha nem nézek rá senkire, nem próbálok ábrándozni senkiről, ami nem ment, mert ugyanúgy megtetszett egy fiú. Akkor nagyon elszántnak éreztem magam, feloldódtam az ő társaságában egy baráti összejövetelen, és ő kereste a társaságom. Majd a barátnőim mondták, hogy ő kinek tetszik (egy fullos, nem nyomi csajnak, aki képes bárki előtt önmagát adni, nem egy elnyomható cigicsikk, mint amilyen én vagyok). Aztán én lettem az, aki ignorálva lett rövid időn belül.

Ezután az eset után (persze kellett hozzá a többi is) már nem látok magam előtt pozitív jövőképet ilyen téren. Én vagyok az, akinek mindig küldik a közös képeket, beszámolnak a közös élményekről, aki félig kínos mosollyal hallgatja a szexszel kapcsolatos dolgokat, amit a barátnői mesélnek. Aki mindig kommentel más képei alá, aki mindig igyekszik meghallgatni a másikat, aki mindig az elviselhetetlen családjával megy nyaralni, aki visszakullogott a szüleihez lakni, aki az anyjával megy bevásárolni. Annyit fantáziáltam a kapcsolatról, a szeretetről, a szerelemről, a szexről, hogy nem tudom elképzelni, hogy ez valóságos is lehetne. Nincs előttem ez. Mert én vagyok az örök szingli barátnő, a "nem leszbikus a lányom, csak zárkózott" gyerek, a fura testvér. Lehet eljön majd az Én időm is, de a vágyaim nemhogy halványulnak, de erősödnek.

2023. júl. 22. 00:37
 26/27 anonim ***** válasza:
91%
Neked komoly kötődési zavarod van. Figyelj, ha ez nem jön most össze, akkor inkább fordulj pszichológushoz ahelyett, hogy évekig keseregsz, de lehet, amúgy sem ártana, ha összejön, mert ilyen szintű kötődési zavarral simán elszúrod az amúgy jól működő kapcsolatot is. Tapasztalatból írom.
2023. júl. 22. 10:24
 27/27 anonim ***** válasza:
43%
Hogy sikerült végül a randid kérdező?
2023. júl. 25. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!