Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flörtöl velem ?

Figyelt kérdés

Van egy srác nem oda valósi ahova én. Egy reál boltban dolgozom ők meg a munkatársaival itt dolgoznak már vagy 1hónapja. Nagyon cuki srác igazából elkezdtem vele flörtölni mindig hosszasan a szemébe néztem,mosolyogtam meg minden.

Néha néha beszélgettünk is ugye. Na most nemrég megtudtam hogy ugye neki van párja. Hát el is szégyelltem magam,hogy én már vagy egy hónapja próbálok szemeszgetni vele. Le is àlltam ezzel a dologgal,de néha néha azt veszem észre,hogy ő néz folyamatosan a szemembe mosolyog meg mikor megy ki néha néha hosszasan a szemembe néz.

Most akkor tetszem neki vagy mi a csuda

Jó persze amúgy nem várok semmit. Mégis ugye párkapcsolatban van.

2023. júl. 19. 22:23
 1/1 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem észrevette, hogy figyeled és mivel hirtelen le álltál felkeltetted az érdeklődését. Azért mert néha néz ne kergesd magad olyan ábrándokba, hogy tetszel neki,vagy hogy dobná bármikor is a saját csaját miattad. Ezek a pasik mindig csak a kihívást keresik és élvezik ha szórakozhatnak, az ujjaik köré csavarhatnak. Ha a helyedben lennék akkor csak feltünően mosolyognék a telefonomra. Ezzel nullázza le az ember az ilyen palikat.
2023. júl. 19. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!