Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 hónap randizás és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónap randizás és még mindig Tinder? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval 2 hónapja randizunk 28/N, 32/F. Utálom a mai világot. A randizás is túl könnyű lett, túl gyors. Mi is a Tinderen találkoztunk.

Nyílt téma ez köztünk, hogy "ego serkentő". Viccelődünk is vele azokon a napokon, mikor nem találkozunk, hogy "Na? Ma este Tinder randi?" Amúgy nagyon nem vicces. Nekem is vannak a bizalommal problémáim, és neki is, úgy vettem észre. Mármint oda adni valakinek. Mind a ketten félünk, hogy át leszünk b.szva. Nagyon nagyon jól elvagyunk mikor együtt vagyunk - nem, ez nem jó kifejezés, úgy viselkedünk, mint akik együtt vannak, kedveskedés, ölelés, tényleg intim, közeli kapcsolat, szeretet kifejezése, sokat tett eddig értem, segített - de van, hogy hosszú órákig nem írunk vissza, stb. Én ezért vagyok még mindig a Tinderen, mert nem tudom hova tenni ezt az egészet és igen, ego simogató. Ha 1 embertől megkapjuk az "adagunkat", akkor annak elégnek kell lennie, nem?

Ma is szó volt a Tinderről, küldtem neki képernyőmentést, hogy látom, online, de én is... Az mondta, ő sem akar szenvedni - mondtam ezt neki korábban, nem akarok rosszul választani - "biztosra akar menni, mielőtt lecserélni a dalokat, amiket szeret rám". Ez milyen mondta? Ezért van még mindig Tinderen? 2 hónap randizás velem, az mondja, ő lassan intézi ezeket a dolgokat, tudja, hogy unalmas, de biztosra megy. Közben meg mással is ismerkedik mellettem? Ki kell vágjam, ugye? Nagyon csalódott vagyok.

Nagyon vicces és szánalmas is, ő hozta fel a komoly együttlétet, nem én. Mondtam neki, hogy lehetnénk barátok. Az mondta, arról szó sem lehet, mi vagy együtt leszünk vagy idegenek vagyunk. Mi? Most akkor mi van?

Mikor először mondtam neki, hogy láttam, online a Tinderen azt mondta, hogy addig igen ameddig így "sehogy sem állunk". Mert én ugye nem válaszoltam neki a "komoly együttlét" témára, vagyis inkább tereltem a témát.

Gyerekes 32 évesen, ugye? Amúgy egy egész hétvégét még nem töltöttünk együtt soha a 2 hónap alatt, mert legtöbbször elutazott vagy más dolga volt. Mikor ezt szóvétettem azt mondta, hogy én sosem krémem még tőle. Mondom egy férfit sem kellett még arra kérnem eddig, hogy töltsön velem több időt. Előző hétvégén volt az első 24 óra együtt 2 hónap randizás után... ez szánalmas, igaz?

2023. júl. 18. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az agymenést!! Min sz--rakodsz 2 hónapig?

" ez szánalmas, igaz?"

Az szánalmas, hogy te ehhez asszisztálsz! Vered magad a földhöz, puffogsz! Hagyd már ott a csávót!!! Tinglitanglizzon mással! Azt tudnak megtenni veled, amit hagysz! Amíg két embernek elfogadható valami, addig nincs ezzel baj, de láthatóan te meg teljesen ki vagy akadva.

Hagyd. Ott. Ne elmélkedj ezen.

Az meg a másik, hogy minek mondod neki, hogy legyetek barátok, ha nem azt akarod? Egy bazinagy szabotőr vagy!

A te hozzáállásod is teljesen gyerekes, te is pontosan ugyan úgy fent vagy tinderen. Keress már egy másik férfit, aki tudja, hogy kapcsolatot akar, és egy nőre szeretne fókuszálni, és ott tedd bele magad, de ne passzív agresszívoskodj, ne azon bíbelődj, hogy jaj bizalmi problémáid vannak, és ilyen olyan úton megpróbálod tudat alatt elgáncsolni a kapcsolatot... Ha szeretsz, szeress szívből. Aki meg nem alkalmas hozzá, azt bírd már offolni.

2023. júl. 23. 19:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Kínában nincs annyi red flag, mint a te posztodban, kedves kérdező. Látszik, hogy egy lelkisérült érzelmi-nyomorék vagy, aki még nem nőtt fel. Szeretnél már végre lehorgonyozni, de az "étlapról" azért nem szeretnél lemondani, mert ugye hátha jön egy jobb, le ne maradj. Az ilyenek mint te egyedül fognak megvénülni.
2023. aug. 1. 16:40
 13/13 anonim ***** válasza:

"Mert én ugye nem válaszoltam neki a "komoly együttlét" témára, vagyis inkább tereltem a témát."

Sajnos akkor nem csoda, hogy nem vesz komolyan.

2023. aug. 2. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!