Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már párkapcsolat vagy még mindig az ismerkedési kezdeti fázis?
Összeismerkestem 1 hónappal ezelőtt egy 31 éves Ffvel,az elején azt mondta,hogy komoly kapcsolata a cél és ha már párkapcsolatban van,akkor nem randizgat mással.
Már több mint 1 hónapja, ismerkedünk beszélgetünk, több randin is túl vagyunk már, lefeküdni még nem feküdtünk le.
Számomra ez már egy kezdeti párkapcsolat eleje,hiszen minden nap írunk pár sort egymásnak,esténként videóchaten beszélgetünk,hetente 3x találkozunk,randira hív, programok szervezünk.
Közben kiderült,hogy ő 2 másik nővel is ugyan úgy randizgat párhuzamosan velem.
Hol és mikor számít az,hogy párkapcsolatban a másikkal?
Ezt ki kell jelentenem neki, hogy na jól van Józsikám mától mi már kapcsolatban vagyunk?
Ha másik két nővel randizgat, miközben veled is, akkor párhuzamosan veled csetelget, és velük is. Ezt ő nagyon élvezi. Nem, ez nem párkapcsolat, ez semmi. Neki nagyon tetszik ez az életforma.
Nem tudhatod, mi van emögött, de ne hidd azt, hogy azért nem “rohan le”, mert veled komolyabb kapcsolatot akar.
Ha nem veled szexel, az azt jelenti, hogy mással.
Vagy valaki gáz van nála.
Onnantól párkapcsolat, hogy egyik félnek sincs kétsége a másik szándéka felől vagy afelől, hogy párkapcsolatban vannak.
Én 1-1,5 hónap körül “leülök” beszélni az aktuális randi partnerrel, hogy mit szeretnénk egymástól. Ha egyeznek a válaszaink és mindketten szeretnénk a másikkal lenni, akkor innentől számít párkapcsolatnak.
Persze, lehet ezt beszélgetés nélkül is, de erre inkább az jellemző, hogy megy a ködösítés, az ígérgetés és aztán ha mondjuk megcsalas vagy ilyesmi van, a csávó rá tudja fogni, hogy dehát ti nem voltatok együtt hivatalosan…ezért szeretem ezeket én yore letisztazni.
Lehet maradi vagyok. De mikor társkeresőztem és beszélgettem nőkkel, akkor ha valakivel elmentem randizni, akkor nem futattam több szálat.
Egyik nap ismerkedek az egyikkel, a másik nap lefekszem a másikkal, harmadik nap meg megyek a következőhőz. Nálam ilyen nem játszott. Volt mikor mellé lőttem és nem lett semmi, de akkor sem járkáltam össze vissza a nők között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!