Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is szokott hiányozni a meglévő párkapcsolatában a kezdeti ismerkedési időszak? Ha nem, akkor miért nem? Nem lenne jobb, ha az a kezdeti pezsgés örökké tartana? Mit tehetnék, hogy nekem ne hiányozzon?
2/2
Miért nem?
Nekem hiányzik, én imádom azt az időszakot: izgulsz, bizsereg minden porcikád, lélekben egész nap készülsz egy randira.
Szeretem a férjem és senki más nem kellene, ezért azt találtuk ki, hogy néha néha szerepjátékozunk. Úgy megyünk randizni, mintha még csak most ismerkednénk egymással: meglepi helyszín, új ruha, egész napi készülődés.
Most hogy van gyerek, már tényleg olyan minden randi, mintha újra ismerkednénk egymással.Egy kettesben eltöltött, romantikázós, "újraismerkedős" wellnesre készülünk, csak már legyen vége ennek a nyavajának.
Jobban ismerjük egymást,jobban megnyílunk és egyre jobban fejlődik a kapcsolat.Az embert sosem lehet teljesen megismerni.Ha a kezdeti pezsgés alatt azt a "Hú de zavarban vagyok" meg a "Mikor találkozunk már?" Mit vegyek fel,jajj ne nehogy elfingjam magam előtte akkor nem,nem hiányzik. Inkább folytatok vele egy hajnalig tartó mély,őszinte beszélgetést,minthogy ezt visszasírjam. Örülök,hogy elmélyült a kapcsolatunk és nekem már az elején nem volt az,hogy érdekesebb vagy izgalmasabb lett volna.Lehet furán hangzik,de nem csak a szerelmem,hanem a legjobb barátom is lett.Én ma is ugyanúgy örülök neki,mint amikor szerelmes lettem belé.
Van pl. egy ismerősöm,aki 6éve van együtt gimi óta a párjával és mindig úgy örülnek egymásnak,mintha teljesen friss kapcsolat lenne.
20/L
Nekem igen, már 20-on éve ugyanaz a párom.
Új emberek (hobbi kapcsán, kolléga, szomszéd) megismerésével tudom kicsit újra élni az ismerkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!