Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésben sikeres nők! Adjak neki esélyt?
Sajnos nekem sose voltak különösebb sikereim (pár hónapos dolgaim voltak max.), próbálkoztam pedig mindenfele, élőben, online, volt, hogy én kezdeményeztem, próbálkoztam mindenféle pasikkal, hátha egyik csak jó lesz. Viszont sose tudtam olyat kifogni, akivel jó lett volna, vagy aki komolyan vett volna.
Viszont most van egy pasi, akinek úgy tűnik, valamiért pont én tetszem, és napi szinten ír, keres. (Személyes ismeretség.) Viszont nekem annyira nem jön be arcra meg testre, stílusra úgy közepesen jön be (nem rossz), de nem buta legalább. Szerintem rosszabb nálam külsőleg, anyagilag is rosszabbul áll, viszont legalább kezdeményez, meg komolynak tűnik. Ami nem tetszik még, hogy vannak függőségei, cigi meg füves cigi.
Ti ilyenkor hogy döntenétek? Nincs sok jelentkezőm, hogy nagyon válogassak, de már eléggé szeretnék megállapodni, viszont az a plusz egyértelműen nincs meg. Rossz érzés az is, hogy voltam már olyan pasikkal, akikkel megvolt (legalábbis részemről), viszont azok otthagytak. Úgy is lehet jó egy kapcsolat, hogy semmilyen (picike) köd sincs az elején?
ha semilyen szinten nem vonzó számodra a srác akkor miért jönnél vele össze?
ettől neked se lesz jobb, ez neked így nem lesz egy boldog párkapcsolat, a csávóval meg rohadt nagy kib*szás.
maradj inkább egyedül, dolgozz magadon és ismerkedj vonzó férfiakkal.
27f
Szeretsz vele lenni?
Jól érzed magad vele?
Vonzódsz hozzá?
El tudod képzelni vele a közös jövőtöket?
Ha bármelyikre is "nem" a válasz, akkor off. Ha igen, akkor hajrá.
Nem bonyolult.
6-os ez baromság
rengeteg vonzó, szingli férfi és nő rohangál a világban a társát keresve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!