Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresésben sikeres nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésben sikeres nők! Adjak neki esélyt?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem sose voltak különösebb sikereim (pár hónapos dolgaim voltak max.), próbálkoztam pedig mindenfele, élőben, online, volt, hogy én kezdeményeztem, próbálkoztam mindenféle pasikkal, hátha egyik csak jó lesz. Viszont sose tudtam olyat kifogni, akivel jó lett volna, vagy aki komolyan vett volna.

Viszont most van egy pasi, akinek úgy tűnik, valamiért pont én tetszem, és napi szinten ír, keres. (Személyes ismeretség.) Viszont nekem annyira nem jön be arcra meg testre, stílusra úgy közepesen jön be (nem rossz), de nem buta legalább. Szerintem rosszabb nálam külsőleg, anyagilag is rosszabbul áll, viszont legalább kezdeményez, meg komolynak tűnik. Ami nem tetszik még, hogy vannak függőségei, cigi meg füves cigi.

Ti ilyenkor hogy döntenétek? Nincs sok jelentkezőm, hogy nagyon válogassak, de már eléggé szeretnék megállapodni, viszont az a plusz egyértelműen nincs meg. Rossz érzés az is, hogy voltam már olyan pasikkal, akikkel megvolt (legalábbis részemről), viszont azok otthagytak. Úgy is lehet jó egy kapcsolat, hogy semmilyen (picike) köd sincs az elején?

2023. júl. 13. 13:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Kizart. Nincs vonzalom és fuvezik, cigizik.
2023. júl. 13. 13:22
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Troll vagy. De amugy ha valaki nem tetszik, akkor nem kell gondolkoznom, nincs min.
2023. júl. 13. 13:27
 3/16 A kérdező kommentje:
Még a sima cigi elmenne, de a füvestől kicsit tartok. Ő azt mondta, nincs rossz hatással az egészségre naponta egy kevés. Lehet, hogy én élek barlangban, de erről a füves témáról semmit nem tudok, viszont kötve hiszem, hogy nem árt. Meg gondolom, drága is.
2023. júl. 13. 13:28
 4/16 A kérdező kommentje:
Miért lennék troll? A kérdés komoly. Inkább az a kérdés, kialakulhat-e vonzalom idővel, vagy esélytelen. Úgy 1 hónapja ismerem.
2023. júl. 13. 13:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

ha semilyen szinten nem vonzó számodra a srác akkor miért jönnél vele össze?

ettől neked se lesz jobb, ez neked így nem lesz egy boldog párkapcsolat, a csávóval meg rohadt nagy kib*szás.

maradj inkább egyedül, dolgozz magadon és ismerkedj vonzó férfiakkal.

27f

2023. júl. 13. 13:31
 6/16 A kérdező kommentje:
Hát ha tehetném, nyilván vonzó férfiakkal ismerkednék, csak hát kevés van belőlük, azok nagy hányada pedig már réges-rég elkelt.
2023. júl. 13. 13:38
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szeretsz vele lenni?

Jól érzed magad vele?

Vonzódsz hozzá?

El tudod képzelni vele a közös jövőtöket?

Ha bármelyikre is "nem" a válasz, akkor off. Ha igen, akkor hajrá.

Nem bonyolult.

2023. júl. 13. 13:44
 8/16 anonim ***** válasza:
68%

6-os ez baromság

rengeteg vonzó, szingli férfi és nő rohangál a világban a társát keresve.

2023. júl. 13. 13:49
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez offos. Ha csak annyi vonzz benne hogy neki bejössz, az halálra van ítélve (tapasztalat)
2023. júl. 13. 13:49
 10/16 A kérdező kommentje:
Hmm rendben, akkor lehet jobban járunk mindketten, ha off. Mert igazából igen, leginkább csak az vonz benne, hogy én kellenék neki. És hát rossz érzés, hogy megint nemet kell mondanom, még egy, ami nem jön össze...
2023. júl. 13. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!