Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál egy ilyen nővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál egy ilyen nővel?

Figyelt kérdés

- alacsony, de formás

- bőre sápadt, rúzson és szempillaspirálon kívül nem nagyon sminkel

- spirituális beállítottságú, okkultista

- 20-as évei közepén jár

- enyhe nekrofil hajlamú

- imádja a temetőket, elhagyatott helyeket

- halott emberek képeivel díszített a szobája fala (többnyire a 19. századból)

- különleges, nem mindennapi ruhadarabokat részesíti előnyben

- biszexuális

2023. júl. 11. 08:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

10.

Szerintem ez lényegtelen, hogy hullaszagban indul be valaki, a holttest látványától vagy érintésétől, mindegyik rossz.

2023. júl. 11. 10:46
 12/21 anonim ***** válasza:
96%
11. Szerintem csak egy tini, akinek tetszik a wednesday sorozat, meg a zombik a filmekben, vagy valami ilyesmi.
2023. júl. 11. 10:59
 13/21 anonim ***** válasza:
97%

12.

"20-as évei közepén jár". A maradék persze simán lehet, de akkor ez meg nem nekrofília, hanem egyszerű divatmajomkodás, ami gyorsan lecseng majd nála.

2023. júl. 11. 11:00
 14/21 anonim ***** válasza:
18%
13. Fejben tini. Nem kell emiatt csesztetni szerintem, amíg nem csinál semmi illegálisat, majd felnő, legalább nem átlag plázacica, meg instamodell akar lenni, manapság ez is valami.
2023. júl. 11. 11:04
 15/21 anonim ***** válasza:
97%

14.

Azért ne ess hasra. Egy időben minden csaj "vámpír" akart lenni a hülye Twilight miatt és nem voltak különben a plázásoktól (sem jellemben, sem értelmi szinten)

2023. júl. 11. 11:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Én egészen fiatalkorom óta ilyen vagyok. Csupán őszinte vagyok, és volt már párom is.
2023. júl. 11. 11:12
 17/21 anonim ***** válasza:
49%

Nekem azért fér bele ez a nekrofil vonal, mert nekem is van parafíliám. Nem nekrofília, de nem sokkal jobb:D

Szóval azáltal, hogy ő is parafil, így sokkal nagyobb esély van rá, hogy ő is képes befogadni az én beteg gondolataimat.

Persze tegyük tisztába, gondolatokról és szimulált megélésről van szó. Ha törvényt sért a parafíliával kapcsolatban, én leszek az első aki felnyomja. És elvárom tőle ugyanezt a magam irányába is.

A borzongató vágyakkal nincs gond, amíg nem árt senkinek, nem sérti a törvényt.

2023. júl. 11. 11:33
 18/21 anonim ***** válasza:
49%
17. +1 Teljes mértékben egyetértek veled!
2023. júl. 11. 11:42
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha idősebb lenne, akkor talán, kipróbálnám milyen ez a stílus.
2023. júl. 11. 18:12
 20/21 anonim ***** válasza:
49%

Halott emberek képei (hullák), vagy 19 században élt emberek képei?

Előbbi esetben beteg. Utóbbiban csak hülye.

Amúgy nem kéne.

2023. júl. 14. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!