Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randiznál egy nővel/pasival, akivel el tudnál képzelni egy kapcsolatot, de kiderüne, hogy olyan okos, mint amilyen Stephen Hawking volt, hogyan viszonyulnak hozzá?
Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 09:01
A kérdező szavazást indított:
Frusztrálna, kevésnek érezném magam mellette.
Örülnék neki.
Nem foglalkoztatna. Más értékeire figyelnék.
24 szavazat
1/12 A kérdező kommentje:
*viszonyulnál
2022. szept. 7. 09:02
2/12 A kérdező kommentje:
*kiderülne
2022. szept. 7. 09:03
3/12 anonim válasza:
Ha nem jár az eszével egyes szociális készségek hiánya, akkor kifejezetten örülnék neki. Szeretem az okos férfiakat.
4/12 anonim válasza:
Imponálna nyilván, de nem erre lehet kapcsolatot építeni, hanem még ezer más tényezőre. Kevesebbnek nem érezném magam, vannak emberek, akiknél okosabb vagyok és semmi olyat nem gondolok róluk, ami lekicsinylő, nyilván ezt feltételezem a páromról is magamból kiindulva, hogy van ennyire intelligens. Különben együtt se lennénk.
5/12 anonim válasza:
Ha nem fellengzős, lenéző stb. és szociálisan is jól fejlett, akkor az esze pozitívum.
6/12 anonim válasza:
Egy éve jöttem össze a barátnőmmel. Látásból már régóta ismerem, néha azért váltottunk egy-két mondatot. Nem tűnt egy buta nőnek, de leginkább - nem lenézésből vagy bántásból - átlagos képességűnek gondoltam. A munkája fizikai munka. Aztán úgy alakult, hogy randiztunk, majd nem sokkal később összejöttünk. Én ámultam. Lehet, hogy nincs diplomája (bár azért érettségije, meg pár szakmája van), és lehet, hogy olyan munkát végez, amit egyébként a legtöbb érettségizett már nem vállalna el (ő azért csinálja, mert szereti), de bámulatosan tájékozott és okos. Csilalgászatról és természettudományokról rengeteget szoktunk beszélni, de más területeken is nagyon jártas. Nyilván a Hawkingi szintet nagyon kevesen ütik meg, és mi sem tartozunk bele ezen kevesek táborába, de nekem kifejezetten tetszik, ha a barátnőm okos.
7/12 anonim válasza:
A nő választ mindig=>ha az érezné, hogy nem vagyok vele egy súlycsoportban, akkor tuti dobna>nincs min fantáziálni.
8/12 anonim válasza:
Ha nem beképzelt a tudására (azaz nem érezteti velem direkt azt, hogy szerinte én hozzá képest buta vagyok) és lehet vele minden témáról beszélgetni (fejlettek a szociális készségei, nem szakbarbárkodik), akkor örülnék neki.
9/12 anonim válasza:
Miért lenne baj ha okos/okosabb a párod?
10/12 anonim válasza:
"akivel el tudnál képzelni egy kapcsolatot"
Ha már idáig eljutnék gondolatban, nincs az az isten, hogy legalább annyi ne derüljön ki számomra a másikról, hogy valamiben erősen eltér az átlagtól.
Tényleges válasz a kérdésre: a nagy tudás önmagában nem lenne probléma, viszont ha ez azzal jár, hogy az érdeklődési köre alapvetően / elsősorban / főként természettudományos irányú, akkor az már kapásból azt jelentené, hogy nem illünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!