Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 28-40 közötti férfiak! Randiz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28-40 közötti férfiak! Randiznátok 22-23 éves nővel? Vagy túl fiatal? Ha igen, mi az,ami megfog egy ilyen korú nőben?

Figyelt kérdés
2023. jan. 8. 16:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
33%
Mi az, ami megfog? A pinája.
2023. jan. 8. 16:30
 2/20 anonim ***** válasza:
14%

Feszesebb, kevesebb ránc van rajta. Kevesebbet volt használva.

37F

2023. jan. 8. 16:33
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

#2 mármint saját magadnál volt kevesebbet használva és nálad kevésbé ráncos. Egy kis önkritika nem ártana neked, mielőtt a veled egykorú nőket fikázod😀

Szerintem amúgy nem normális dolog, hogy egy 40 éves 22 évessel járjon. Az csak a testiségről szól. Egy 28-30 éves pasinál még beleférhet ez a korkülönbség.

2023. jan. 8. 16:36
 4/20 anonim ***** válasza:
25%
Igen imádom az ilyen nőket... 42 vagyok .
2023. jan. 8. 16:37
 5/20 anonim ***** válasza:
32%

szerintem a korkülönbség nehézség. amin át lehet lépni, ha tényleg odavannak egymásért, de egyszerűbb, ha kisebb a korkülönbség.

amúgy szerintem nincs értelme a kérdésnek, mert ha valaki ad valami listát hogy miért. utána is simán van aki olyan és nem jön be neki, más meg aki nem olyan bejön. ezek nagyon nehezen megfogható dolgok, hogy miért vonz valaki, miért érzed jól magad vele.

2023. jan. 8. 16:43
 6/20 anonim ***** válasza:
59%
Mi az hogy keveset volt “használva”. Hányinger, remélem nem ugyanazok írják ezt akik aztán idejönnek sírni, hogy miért nincs nőm.
2023. jan. 8. 16:45
 7/20 anonim ***** válasza:
91%
Randiznék vele, de nem a kora miatt, hanem ha más okból vonzónak találom. A kor nálam másodlagos ha külsőre vonzó. 32/F
2023. jan. 8. 16:49
 8/20 anonim ***** válasza:
22%

Természetesen igen, randiznák, bár kicsit túl léptem az említett korosztályt.

Miért? Valóban feszesebb, és kevésbé "elhasznál" mint egy 40-es.

Viszont ilyen fiatal nőkben is lehet találni olyat akiről beszélgetés alapján nem mondaná meg senki, hogy ennyire fiatal. Na, ezek a ritka fiatal nők tudnak igazán vonzani. Van véleményük az élettel kapcsolatban, érdeklődőbbek, szívesen veszik idősebb férfi véleményét, tapasztalatait.

Természetesen a szex is egészen más egy ilyen nővel. Mind számára, mert olyan dolgot tapasztalhat meg amit korabélivel nem tud, mind pedig az idősebb férfinek, mert újra fiatalnak érezheti magát.

Azt viszont nem árt tisztázni a randi előtt, hogy mik a célkitűzések. Ennek ellenére is előfordulhatnak "balesetek" mindkét fél részéről. Ezek abból adódhatnak, hogy valamelyik fél olyan élményt szerez (nem feltétlenül szexuális jellegűt), amitől átértékelheti a megbeszélteket, és ebből adóthatnak bonyodalmak, félreértések.

2023. jan. 8. 16:55
 9/20 anonim ***** válasza:
7%
#6 Keveset volt használva=kevesen lőtték tele spermával a hölgy testnyílásait előttem. Férfiként elég szar a tudat hogy egy csomó túrós dorong járt már ott ahol most az én farkam van, undorító.
2023. jan. 8. 16:59
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megmagyarázni, tudom mit jelent, csak gusztustalan kifejezés mert nem tárgyak vagyunk.

Azért mert a tied túrós, szerencsére sok férfinak nem az..

2023. jan. 8. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!