Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 28-40 közötti férfiak! Randiz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28-40 közötti férfiak! Randiznátok 22-23 éves nővel? Vagy túl fiatal? Ha igen, mi az,ami megfog egy ilyen korú nőben?

Figyelt kérdés
2023. jan. 8. 16:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

22-23 évessel?

Mi fog meg benne?

Kb. ugyanaz megfoghat benne mint egy 28 vagy 35 évesben is.

Volt már részem abban, hogy voltam együtt 32 éves nővel és 24 évessel is.

És nem minden esetben a kor az amitől értelmesebb vagy életrevalóbb lesz.

Van aki 22-23 évesen még éretlen , az életet tekintve. Van aki nem.

Egy fő probléma adódik a legtöbb esetben....azaz életcélok. És ez egy ennyi időnél változhat akár egyik hónapról, évről a másikra.

Én 37 évesen nem szeretnék pl. már gyereket, költözni se szeretnék, maximum akkor költöznék ha sokka sokkal jobb munkahelyet találnék sokkal jobb fizetésért....

Ez a lány lehet h nem akar esküvőt, de lehet h 4 év múlva igen...minden változhat nála..

Ezért nagyon necces...

És ugyan most még lehet h nem látszik a korkülönbség de 20 év múlva biztos fog. Nekem persze jó lesz :)

2023. jan. 8. 17:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Milyen lehet férfiként undorodni a saját nemedtől...
2023. jan. 8. 17:52
 13/20 anonim ***** válasza:

Én 29 éves vagyok és 21 éves a barátnőm. Azért ne vicceljünk már, a szüleim közt is 7 év van, az egyik nagyszüleim közt is 10 év korkülönbség volt.

Ugyanaz fog meg benne, ami egy velem egykorú nőben is megfoghat. +Ha már valamiért ennyire kor specifikusan kérdezed, hogy mi fog meg benne, akkor a fiatalabb emberek általában életvidámabbak, kevésbé cinikusak, jobban mernek nagyot álmodni és nagyobb célokat kitűzni.

2023. jan. 8. 17:57
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
#9 mintha egy túrós dorong, ami már sok punciban járt, ne lenne kevésbé gusztustalan. Pontosabban, szerintem senkinek nem azon múlik az értéke, hogy mennyit szexel, de az biztos, hogy a megnyilvánulásod alapján vagy pszichopata vagy, vagy annyira sikertelen a nőknél, hogy az ócsárolásukkal vezeted le a frusztrációdat.
2023. jan. 8. 18:06
 15/20 anonim ***** válasza:

"a fiatalabb emberek általában életvidámabbak, kevésbé cinikusak, jobban mernek nagyot álmodni és nagyobb célokat kitűzni"

Aztán jön egy férfi, és összetöri őket.

2023. jan. 8. 18:10
 16/20 anonim ***** válasza:
15. Itt tetten érhető a cinizmus megint. Illetve nem véletlenül írtam fiatalabb embereket. Feltűnt, hogy én embereket írtam, te pedig úgy válaszoltál, mintha csak nőkről lenne szó? Én 29 vagyok, de viszonylag sok barátom és haverom is van 20-25 év körüliekből pont hasonló okokból is. De szerintem minden embernek jót tesz, ha magánál fiatalabb emberekkel is körülveszi magát.
2023. jan. 8. 18:45
 17/20 anonim ***** válasza:

Egy 28 évesnek szerintem még a lazaság kell meg a nevetés haverok bandazás és ehhez partner.

Egy 40 éves meg energiavámpir. A fiatallal akarnà magát fiatalitani

2023. jan. 8. 18:46
 18/20 anonim ***** válasza:
15. Jaja, a 30 éves papám is jól összetörte a 20 éves mamámat. 46 év házasság. Jól kib*@szott vele. Szüleimnél szinte ugyanez.
2023. jan. 8. 18:49
 19/20 anonim ***** válasza:

"Feltűnt, hogy én embereket írtam, te pedig úgy válaszoltál, mintha csak nőkről lenne szó?"

Igen. A nők is emberek, és őket teszik tönkre a férfiak.

2023. jan. 8. 18:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem az esetem.
2023. jan. 8. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!