Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig lennétek türelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lennétek türelmesek ismerkedési fázisban?

Figyelt kérdés
1 hónap alatt 2 személyes találkozót sikerült összehozni, mert a másik fél nagyon elfoglalt. Eddig mindennap pár szót beszéltünk azért interneten. Most eltűnt már 2 napja. Én sem írtam és ő sem. Én írtam utóljára amúgy.
2023. júl. 10. 18:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
58%
Amúgy olyanok is vannak, akiknek nincs ilyen elfoglaltságot igénylő munkájuk, csak nem a párkapcsolat a prioritás náluk, hanem a saját hobbijaik, barátaik, a pihenés. Persze belemennek egy párkapcsolatba, de elvárják, hogy az adott ember igazodjon hozzájuk és heti egy tali legyen amikor neki jó, vagy amikor épp kanos egy gyors numera. És fel vannak háborodva, amikor a párjuk szóvá teszi, hogy 3 napja nem is beszéltek és egy hete látta utoljára akkor is csak fél órára.
2023. júl. 16. 14:54
 22/24 anonim ***** válasza:
73%
Ez rohadtul önző dolog.
2023. júl. 16. 15:02
 23/24 A kérdező kommentje:
Hát úgy néz ki kár volt egy percig is türelmesnek lennem. Szó nélkül eltűnt, meg sem nézte amit írtam.🙂
2023. júl. 21. 16:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Tipik kis ge.ci, egy percig se bánd :)
2023. júl. 21. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!