Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lennétek türelmesek ismerkedési fázisban?
Figyelt kérdés
1 hónap alatt 2 személyes találkozót sikerült összehozni, mert a másik fél nagyon elfoglalt. Eddig mindennap pár szót beszéltünk azért interneten. Most eltűnt már 2 napja. Én sem írtam és ő sem. Én írtam utóljára amúgy.2023. júl. 10. 18:37
2/24 anonim válasza:
Eléggé, nekem nem megy a basszunk azonnal attitűd.
3/24 anonim válasza:
4 hónapon át húzta az agyamat egy srác havi 1 találkozóval. Ha személyesen találkoztunk minden rendben volt. Online is jót beszéltünk. De elegem lett úgyhogy utána elküldtem a fenébe. Azóta már nem vagyok ennyire türelmes. 😅
4/24 anonim válasza:
Nem várnék. Egyszer randiztam valakivel, nekem szimpi volt, azt hittem, én neki nem vagyok az, mert ő a férfi, de nem írt. Én írtam neki, akkor kicsit beszéltünk, majd két nap múlva ő írt. De nem sokszor beszéltünk, aztán ő mindig lemondta a megbeszélt talikat, vagy csak simán nem találtunk időpontot. Én már lemondtam róla, amikor összejött a tali, úgy voltam vele, lesz ami lesz, de szerintem nem lesz semmi. Brutál szarul csókolt :D Fúj. Aztán hazamentem és ő pár napig megint nem jelentkezett, persze már én sem. Majd írt és lekoptattam, ő meg fullra azt hitte, hogy éppen összejövőben vagyunk :D Mit gondolt, egy hónap telt el a két tali között és kb sosem keresett írásban. Azt mondjuk nem tudja, hogy undorító a csókolózási technikája, elég, ha csak én tudom :D
5/24 anonim válasza:
Nekem ez nem fer bele. Mondjuk kozben en mar masokkal is randiznek, nokent. Mert ez egyelore az ingatlanvasarlasi, munkakeresos fazis.
6/24 anonim válasza:
Ennek semmi értelme. Vagy menjen intenzíven a randizgatás, heti 3-4 alkalommal legyen tali minimum, vagy ne randizzunk.
7/24 anonim válasza:
Fű, mondjuk nekem a heti 3-4 sok lenne, de hetente azért tényleg illene találkozni. Egyébként nem halad a dolog semerre. Ha ennyire elfoglalt, ne akarjon ismerkedni, mert csak rabolta a másik ember idejét is.
8/24 anonim válasza:
#7 hát pedig eddig azt kell mondjam amelyik pasi csak heti 1-2 talit igényelt velem, azt pont annyira is érdekeltem. Aki nagyon megfog és akivel jó együtt lenni, azzal egyáltalán nem túl sok a heti 3.
9/24 anonim válasza:
Én 3-4-szer járok edzeni egy héten, nekem sem férne bele az a sok találkozó.
10/24 anonim válasza:
#9 én is és mégis belefér, mindegy nekem tuti nem kéne olyan, akinek már ez is sok. Mindegyik exem kondizott és mind meg tudta oldani a gyakori talikat is (kondizni is együtt jártunk egy idő után).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!