Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lennétek türelmesek ismerkedési fázisban?
Figyelt kérdés
1 hónap alatt 2 személyes találkozót sikerült összehozni, mert a másik fél nagyon elfoglalt. Eddig mindennap pár szót beszéltünk azért interneten. Most eltűnt már 2 napja. Én sem írtam és ő sem. Én írtam utóljára amúgy.2023. júl. 10. 18:37
11/24 anonim válasza:
Nekem volt ilyen. Odáig fajult hogy csak akkor talalkoztunk ha arrafele volt munkaja amerre laktam mert amugy nem jonne el felutig se. Na az ilyennek kesobb se lesz rad ideje
12/24 anonim válasza:
Azert ez igy gaz. Szerintem, ha egy ferfi akar toled valamit, akkor az talalkozni is akar veled. Heti 1-2 alkalmat tuti es mindig valaszol uzenetben, keres, nehogy azt hidd, nem erdekled.
13/24 anonim válasza:
Akinek nem fér bele heti 3 randi, az hogy van párkapcsolatban, amíg nem élnek együtt?
15/24 anonim válasza:
Nekem megfelelne az is ha félévente látnànk egymàst, akkor egy kiados szeretkezés,és ennyi.
16/24 anonim válasza:
15-ok, csak azt ne hívjuk párkapcsolatban. Az alkalmi szeretoi viszony.
17/24 anonim válasza:
Én egyszer egy orvossal ismerkedtem meg, az is 2 hetente ért rá, de úgy a határidő naplójába írt be... aztán mutatta, hogy most dolgozik, másnap ügyel vidéki kórházban, harmadik nap mentőzik, a negyedik nap helyettesít, minden másnap délután a magán rendelésén van ésa többi legközelebb majd jövő hónap közepén fog ráérni hétvégén.... volt amikor felhívott, délelőtt, hogy délután az egyik beteg lemondta az időpontot és tud velem találkozni, de csak a rendelőbe vagy a közelébe mert csak 1 órája van a 2 beteg között.... aztán dugtunk egyet ott a rendelőbe. Én még hetekig írkáltam neki, soha nem volt ideje. Most eltelt 3 év, havonta, 2 havonta rám ír, szia, hogy vagy? megírim neki hogy jól és visszakérdezek miújság? válasz semmi.... igazából nem tudtam eldönteni, hogy agyhalott vagy most mit akar?
18/24 anonim válasza:
#17 És az ilyen ember hogy képzeli el a párkapcsolatot? Értem én, hogy karrier, jó pénz, de család meg úgy eleve pár mellett ezt nem lehet csinálni...
19/24 anonim válasza:
Aki ennyire.elfoglalt, az ne rabolja más idejét
20/24 anonim válasza:
#18 legtöbb orvosnak pontosan emiatt orvos, vagy ápolónő a felesége, aki ezt a területet ismeri, ezt elfogadja. eLeve a munkahelyen kívűl nagyon nem is ismerkednek....
Van olyan orvos házaspár ismerősöm, ahol anya kardiológus, de ahogy meglett a szakvizsgája elment 4 gyereket szült, közel 20 évet otthon volt, addig a férje hziorvos,mentős, magán rendelő. Szomszédaim voltak 15 évig, de a pasit jó ha évente 3-4x láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!