Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam vagy nem?
Sziasztok. Nejem van. Kb 3 éve vagyunk együtt de az utóbbi időben nem igazán vagyunk jóba. Állandóan veszekszik velem hogy nem csinálok semmit meg nem segítek az itthoni teendőkben. De engem lefáraszt a sok ember a munkahelyen (Mekibe dolgozok) ő meg irodai munkázik. Neki sokkal nyugisabb a melója mint nekem. Aztán örülök ha otthon ledőlök. Ő meg ki van rám akadva hogy miért nem tudok férfiként viselkedni. Ilyenkor általában elmegyek aludni vagy sétálni egyet mikor beszólogat. Általában csak otthon vagyok, nem járok sehova. Na volt egy nagy vitánk és elmentem egyet bulizni a haverokkal és annyira részeg lettem hogy beleültem az egyik haverom haverjának az ölébe (aki lány) és ölelgettem. Természetesen ezt ismerősök is látták és szóltak is a nejemnek hogy én megcsaltam, de ez nem igaz. Teljes képszakadásom van a buliból semmire se emlékszem de nem hiszem hogy képes lettem volna bármi tiltott dolgot is csinálni. Mit tehetnék? Kezdek kikészülni.
30F
Csórikám....
Nem, nem csaltad meg.
Ugyanakkor valóban nem vagy vele. Egyedül cipeli a háztartást és a kapcsolatot, te meg ha valami probéma van, elmész otthonról. Nem azért dolgozik otthon, mert ő nem fáradt el a munkában, hanem azért, mert valakinek muszáj megcsinálnia, te meg nem csinálod.
Szedd össze magad és segíts be a teendőkbe. Közös ügyetek, nem csak az ő dolga. Szedj D vitamint meg magnéziumot, az valamelyest segít a fáradtság ellen, de ha meg nagoyn nem bírod azt a munkát, keress másikat.
hajrá!
F29, 6 éve házas.
Kérdezd meg a haverokat, hogy nem-e történt több, mint ölben való csücsülés!
Ha történt simike, tapika, csókica, flörtike, akkor megcsaltad!
Egyébként ha nem szeded össze magad és nem kezdesz el neki segíteni, akkor remélem kivág úgy, hogy porozni fog utánad!
:)
5ös, te rosszabb vagy, mint a másik kérdező, aki mindig sex-nek írja a szexet:D
Mik ezek a szavak? Beszélj már rendesen...:D
Itt veled van probléma. Azért 30 évesen mekiben dolgozni, hat… maradjunk annyiban, hogy az nem egy erett férfi munkahelye.
Mindenesetre ugyanúgy kellene intezned a hazi teendőket, mint a parodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!