Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek a nők sohasem beszélnek vagy hozzák fel azokat a férfiakat akiktől virágot kaptak, hanem folyamatosan azokról a férfiakról beszélnek akik megcsalták őket?
Figyelt kérdés
2023. máj. 26. 23:24
1/11 anonim válasza:
Az emberek többsége a sz*rt jobban megjegyzi, mint a szépet.
Plusz miért is ne ragadnák meg az alkalmat, hogy elpanaszolhassák, milyen hulladékkal hozta őket össze a sors
2/11 anonim válasza:
Amúgy jah....de ha belegondolok, én még egy nőtől sem hallottam azt, hogy pl "az exem egy jó ember volt, rosszat nem tudnék mondani róla" na ilyet még soha nem hallottam.
3/11 anonim válasza:
1-es vagyok.
2-es: és tényleg, valóban. Családom mai napig szidja az összes exemet és amikor mondom nekik, hogy egyik se volt rossz ember, csak köztünk nem működött, akkor teljesen kiakadnak, hogy miért védem meg őket még mindig.
Én sem voltam szent.
4/11 anonim válasza:
Vagy azokat hozza fel, akik Porsche-t vettek neki születésnapjára, rózsaszín masnival átkötve.
5/11 anonim válasza:
"Nem virágot akarok, csak briliáns gyűrűt, meg hogy találd meg a G-pontomat!"
7/11 anonim válasza:
Tök mindegy, mert amelyik virágot hoz az is megcsal.
8/11 anonim válasza:
Észrevetted, hogy senki nem ír ki ide kérdést, hogy szuper a kapcsolata? 😱😱😱
9/11 anonim válasza:
Ide pont gyűjtő beteg nők járnak.
10/11 anonim válasza:
Én a bunkóknak csak azt hozom témába mindig ahogy mások meg a tenyerükön hordoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!