Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megbantam hogy megcsaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbantam hogy megcsaltam életem szerelmét, van ebből visszaút?

Figyelt kérdés
43 éves szingli férfi vagyok. Igen, egy luzer. 1 éve jött valami kattanas. Megcsaltam. Kidobott. Semmi kommunikáció azóta. Nagyon hiányzik és nagyon szeretem.
2019. szept. 8. 16:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj belőle. Nem mindig a pillanatnak(farkadnak) kell élni. Gondolkozni is kell(ene) mielőtt hülyeségbe belemész. Az exed túllépett rajtad, de abban biztos lehetsz, hogy a tetted örök nyomot hagyott benne. Hagyd békén, és próbálj te is túllendülni a múlton. Talán egy következő nővel nem teszed már meg, amit vele.
2019. szept. 8. 16:11
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Életed szerelme lett volna, akkor nem csaltad volna meg. Amúgy a magad sara. Itt vagy 43 éves, lett volna egy nőd, de neked fontosabb volt egy másik, akivel megcsaltad, de még se jöttél vele össze, mert annak se kellettél.
2019. szept. 8. 16:12
 3/24 A kérdező kommentje:
Tudom hogy megerdemlem, tudom hogy egy idióta vagyok. De az normális, hogy egyre jobban hiányzik? 1 éve nem tudok róla semmit. Megbeszeltuk a végén az egészet, és azóta semmi. Akkor nem is érdemes megkeresnem szerintetek? Ő is nagyon szeretett azt tudom.
2019. szept. 8. 16:17
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy szeretett, pont azért reagált úgy, ahogy. A bizalmát tönkretetted, valószínűleg ő is olyan, mint én, hogy nem hisz a megváltozásban. Felejtsd el, ne forgasd fel az életét, ha nem megy, akkor keress fel egy szakembert.
2019. szept. 8. 16:24
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Idejösz 1 év után önsajnálni meg rinyálni? Hatékonyabban is tölthetnéd a napodat
2019. szept. 8. 16:25
 6/24 Hamvas rétihéja ***** válasza:
10%
Írj neki, hívd fel
2019. szept. 8. 16:33
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretted volna,akkor nem csaltad volna meg.Késő bánat.Mielőtt megcsaltad kellett volna gondolkodni.
2019. szept. 8. 16:53
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem vagy azzal, akivel megcsaltad?

Biztos jobb csaj, mint exed, hamar annyira kellett neked akkor.

2019. szept. 8. 17:08
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ő is szeretETT, múlt idő! Megcsaltad, ez van. Azóta talált jobbat, te meg csinálj, amit akarsz.
2019. szept. 8. 17:16
 10/24 A kérdező kommentje:
Hát igen. Egy barom vagyok. 16 évvel fiatalabb akivel történt. Kolléganő és rám mászott szo szerint. De ő mindenkire ramaszik. Nem hosszú távú kapcsolat senkinek.
2019. szept. 8. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!