Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbantam hogy megcsaltam életem szerelmét, van ebből visszaút?
Figyelt kérdés
43 éves szingli férfi vagyok. Igen, egy luzer. 1 éve jött valami kattanas. Megcsaltam. Kidobott. Semmi kommunikáció azóta. Nagyon hiányzik és nagyon szeretem.2019. szept. 8. 16:02
1/24 anonim válasza:
Tanulj belőle. Nem mindig a pillanatnak(farkadnak) kell élni. Gondolkozni is kell(ene) mielőtt hülyeségbe belemész. Az exed túllépett rajtad, de abban biztos lehetsz, hogy a tetted örök nyomot hagyott benne. Hagyd békén, és próbálj te is túllendülni a múlton. Talán egy következő nővel nem teszed már meg, amit vele.
2/24 anonim válasza:
Életed szerelme lett volna, akkor nem csaltad volna meg. Amúgy a magad sara. Itt vagy 43 éves, lett volna egy nőd, de neked fontosabb volt egy másik, akivel megcsaltad, de még se jöttél vele össze, mert annak se kellettél.
3/24 A kérdező kommentje:
Tudom hogy megerdemlem, tudom hogy egy idióta vagyok. De az normális, hogy egyre jobban hiányzik? 1 éve nem tudok róla semmit. Megbeszeltuk a végén az egészet, és azóta semmi. Akkor nem is érdemes megkeresnem szerintetek? Ő is nagyon szeretett azt tudom.
2019. szept. 8. 16:17
4/24 anonim válasza:
Elhiszem, hogy szeretett, pont azért reagált úgy, ahogy. A bizalmát tönkretetted, valószínűleg ő is olyan, mint én, hogy nem hisz a megváltozásban. Felejtsd el, ne forgasd fel az életét, ha nem megy, akkor keress fel egy szakembert.
5/24 anonim válasza:
Idejösz 1 év után önsajnálni meg rinyálni? Hatékonyabban is tölthetnéd a napodat
7/24 anonim válasza:
Ha szeretted volna,akkor nem csaltad volna meg.Késő bánat.Mielőtt megcsaltad kellett volna gondolkodni.
8/24 anonim válasza:
Miért nem vagy azzal, akivel megcsaltad?
Biztos jobb csaj, mint exed, hamar annyira kellett neked akkor.
9/24 anonim válasza:
Igen, ő is szeretETT, múlt idő! Megcsaltad, ez van. Azóta talált jobbat, te meg csinálj, amit akarsz.
10/24 A kérdező kommentje:
Hát igen. Egy barom vagyok. 16 évvel fiatalabb akivel történt. Kolléganő és rám mászott szo szerint. De ő mindenkire ramaszik. Nem hosszú távú kapcsolat senkinek.
2019. szept. 8. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!