Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbantam hogy megcsaltam életem szerelmét, van ebből visszaút?
Ez nem volt szerelem. Ha szerelmes vagy, akkor nincs kattanás.
Ez valami beteges kötődés nálad irányába. Pszichológus javasolt!
Én 5 évvel ezelőtt mentem ezen keresztül, pedig megcsalás sem volt, csak egy ártalmatlan flört. Belenézett a telefonomba tusolás közben és éppen akkor küldött egy nő üzenetet....munkakapcsolatban állunk, elvált nő.
Szétmentünk, az elején nagyon szarul éreztem magam, tudtam hogy hibát követtem el, ez kb 1 évig tartott aztán az átbulizott esküvő után azt mondtam, hogy nem nyalogatom a sebeimet, jön a következő. Hiába próbálnád menteni a menthetetlen, ez nem egy autó amit kijavítasz ha megsérül. Sokan próbálkoznak ezzel, de állítom, hogy csak időpocsékolás, mert soha nem lesz harmonikus a kapcsolat. A lényeg, hogy vállald be amit tettél, ne legyél rá büszke, de okulj belőle és lépj tovább. Ne a volt barátnődet keressed az új randikon, mert akkor tuti nem leszel sikeres, találj egy nőt, aki mellett magabiztos vagy és toljad a szekere előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!