Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megbantam hogy megcsaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbantam hogy megcsaltam életem szerelmét, van ebből visszaút?

Figyelt kérdés
43 éves szingli férfi vagyok. Igen, egy luzer. 1 éve jött valami kattanas. Megcsaltam. Kidobott. Semmi kommunikáció azóta. Nagyon hiányzik és nagyon szeretem.
2019. szept. 8. 16:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem volt szerelem. Ha szerelmes vagy, akkor nincs kattanás.

Ez valami beteges kötődés nálad irányába. Pszichológus javasolt!

2019. szept. 8. 19:04
 22/24 A kérdező kommentje:
Te már csak tudod 😉 Köszönöm mindenkinek a válaszát.
2019. szept. 8. 19:06
 23/24 Hamvas rétihéja ***** válasza:
17%
Köszönjük a sok szent válaszoló válaszait. Nem nekik kell megbocsájtaniuk, hanem a szerelmednek. Menj, próbáld meg, sok sikert!
2019. szept. 9. 01:03
 24/24 anonim ***** válasza:

Én 5 évvel ezelőtt mentem ezen keresztül, pedig megcsalás sem volt, csak egy ártalmatlan flört. Belenézett a telefonomba tusolás közben és éppen akkor küldött egy nő üzenetet....munkakapcsolatban állunk, elvált nő.

Szétmentünk, az elején nagyon szarul éreztem magam, tudtam hogy hibát követtem el, ez kb 1 évig tartott aztán az átbulizott esküvő után azt mondtam, hogy nem nyalogatom a sebeimet, jön a következő. Hiába próbálnád menteni a menthetetlen, ez nem egy autó amit kijavítasz ha megsérül. Sokan próbálkoznak ezzel, de állítom, hogy csak időpocsékolás, mert soha nem lesz harmonikus a kapcsolat. A lényeg, hogy vállald be amit tettél, ne legyél rá büszke, de okulj belőle és lépj tovább. Ne a volt barátnődet keressed az új randikon, mert akkor tuti nem leszel sikeres, találj egy nőt, aki mellett magabiztos vagy és toljad a szekere előre.

2019. szept. 9. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!