Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megbantam hogy megcsaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbantam hogy megcsaltam életem szerelmét, van ebből visszaút?

Figyelt kérdés
43 éves szingli férfi vagyok. Igen, egy luzer. 1 éve jött valami kattanas. Megcsaltam. Kidobott. Semmi kommunikáció azóta. Nagyon hiányzik és nagyon szeretem.
2019. szept. 8. 16:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egy barom vagy. Erre mit lehet még mondani?

Akkor is tudtad, hogy mekkora cafka a kolléganőd, mikor megdugtad.

A volt pároddal egyáltalán tartod a kapcsolatot? Van valakije?

Ti meddig voltatok együtt?

Mondjuk veszteni valód már nincs, ha felkeresed. Legfeljebb elküld.

2019. szept. 8. 17:28
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

És ha egy riherongy, akiről mindenki tudja, hogy az, rádmászik, egyből meg is kell döfni? lol

Hagyjuk már.

2019. szept. 8. 17:33
 13/24 A kérdező kommentje:
Megdugas nem történt, de tobboszor találkoztunk és csok is volt. Ennyi épp elég volt ahhoz, hogy a kapcsolatom leomoljon. Ez már megcsalas, a párom bizalma elveszett. Megértem, mert fordítva is így lett volna. 4 csodálatos évünk volt. Nem tudok semmit róla azóta.
2019. szept. 8. 17:36
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

4 csodás év ennyit ért.

Szerintem hagyd a csajt. 4 év azért mégsem 20, két gyerekkel, ő már valószínűleg rég tovább lépett, és van neki más.

Nem lehet, hogy csak azért érzel így, mert azóta sem találtál senkit a helyére?

2019. szept. 8. 18:12
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem. Már akkor elmondtam Neki 1 éve, hogy amíg élek, szeretni fogom és bánni ami történt. Mondta hogy rendben van, de ő soha többe nem tud bennem megbízni, és sosem szeretett senkit annyira mint engem. Kulturáltan váltunk el. Más kidobott volna, cirkuszt rendezett volna. Ő nem. Ezért is fáj még mindig annyira.
2019. szept. 8. 18:17
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

És azért, mert mindenkire rámászik, neked feltétlenül csókolózni kellett vele.... Itt látszik meg mennyit is ért meg a 4 év számodra.

Nézd a tetteknek következményei vannak. Ezzel minden felnőtt embernek tisztában kell lennie. Te is vállaltad, amikor egy idegen szájába dugtad a nyelved. Döntöttél. A következményét meg viseld el. Te sem nézted volna el az exednek, ugyanazt kaptad tőle. Hagyd abba a rinyálást, vagy tényleg keresd fel a szakembert. Exed nem érdekled már, és ne forgasd fel az életét. Ez még kegyetlenebb lenne tőled. Van még millió másik nő. Őt már szószerint elbsztad. Nyugodj bele végre! Nem utólag kell jajgatni, hanem előre gondolkodni. Jegyezd meg egy életre, és akkor legközelebb nem jársz így.

2019. szept. 8. 18:27
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanacsokat. Békén hagyom Tudom hogy megbocsathatatlan amit tettem. Írtam korábbi kommentben, hogy fordítva én is így lennék. De akkor mások is hátha tanulnak ebből.
2019. szept. 8. 18:30
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát oregem késő bánat.

Hogy tudta meg a csókot a volt barátnőd?

2019. szept. 8. 18:38
 19/24 A kérdező kommentje:
Klasszikus történet. A nő elkezdett hivogatni meg uzengetni, így kénytelen voltam dugdosni és kikapcsolni a telefonomat. Levakarhatatan volt. A párom rakerdezett, miért dtejtegetem
2019. szept. 8. 18:43
 20/24 A kérdező kommentje:
Bocs...folytatom. Rakerdezett miért rejtegetem a telefonom. Én pedig elmondtam Neki mindent őszintén. A nő egyszerűen levakarhatatan lett. Így lett vége.
2019. szept. 8. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!