Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ráírjak ezek után vagy inkább ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak ezek után vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Egy csaj aki tinderen rám írt hogy ráérne este és hogyha úgy gondolom menjek át hozzá éjfél után. Ez múlt hét szombaton volt. Azt mondta csak egy éjszakásat szeretne annak úgy meg is örültem. Mivel képek alapján tetszett átmentem. Nagyon dögös és kedves volt. Ittunk egy kis bort beszélgettünk. Majd rátértünk a lényegre. Nagyon jó szexvolt talán a legjobb eddig. Jól éreztem magam. És úgy éreztem ő is. Azóta nem beszéltünk. Ti ráírnátok így hogy csak egyéjszakásnak indult?
2023. júl. 7. 08:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá, nem vesztett semmit.
2023. júl. 7. 08:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is, nincs vesztenivalód.
2023. júl. 7. 09:08
 3/9 anonim ***** válasza:
10%
egy ilyen könnyenkapható után elmennék egy szűrésre.
2023. júl. 7. 10:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Gumival csináltuk. :D Amúgy nem kell álszenteskedni nekem is voltak már kalandjaim. Semmivel sem másabb ha egy csaj csinálja mert szereti a szexet. Védekezni kell oszt csókolom. :D
2023. júl. 7. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt már olyan, hogy egyéjszakásnak indult, aztán lett belőle több is (nem párkapcsolat, de barátság, ill. további szex).

Nyugodtan írj rá, nincs ebben semmi ciki, max. nem él a lehetőséggel.

Azért meg külön lájk, hogy normálisan gondolkodsz férfiként, nem úgy, mint a 3-as, és nem minősíted le a kalandozni vágyó nőket, ugyanúgy kezeled, mint amikor a férfi csinálja, azaz, nincs benne semmi rossz, emberek, akik kötetlen szórakozásra vágynak.

2023. júl. 7. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ha akarna még veled dugni, akkor már írt volna.
2023. júl. 7. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
De ettől függetlenül írhatsz neki, nem vesztesz vele semmit, max önértèkelést
2023. júl. 7. 12:01
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Én sem nagyon keresnék olyan palit, aki egy szavamba került és már feküdt is alám :D
2023. júl. 7. 12:09
 9/9 A kérdező kommentje:
8# Akkor ezt lehet elbuktam? :D
2023. júl. 7. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!