Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rairjak vagy inkabb szemelyesen?
Figyelt kérdés
Van egy csinos, mosolygos kolleganom. Nem igazan ismerem meg, nem vagyunk surun egy muszakba. Ma rairtam. De komolyan benne van a nevebe ami utal a vidamasagara. Ja, ami fontos h szingli. Ra akarok irni h ,,eszrevettem h a nevedbol adodoan vagy mindig vidam, mosolygos, vígkedelyu." Vagy inkabb ezt szemelyesen mondjam el neki? H venne ki magat a dolog?2016. okt. 12. 20:20
1/5 Gotland válasza:
Ezt nem értem, de lehet este van.
Egyrészt először azt írtad, hogy ráírtál ma, utána pedig azt kérdezed, hogy ráírj-e.
Másrészt egy név hogyan lehet vidám, mosolygós? Mi a neve, Tóth Szmájli?
2/5 anonim válasza:
Már "ráírtál".. minden egyéb, személyesen emberibb :) (N)
4/5 anonim válasza:
Egyértelműen személyesen. A netes ismerkedésnek a világon semmi varázsa nincs, legalábbis nekem sose ment, és még soha nem szedett fel netről egy pasi sem.
Menj oda hozzá, beszélgess vele, hívd meg egy kávéra... sokkal de sokkal romantikusabb tud lenni, és ezt várják a nók szerintem.
5/5 A kérdező kommentje:
1. Igen, a vezetek neve víg. 😊 koszonom a valaszokat
2016. okt. 13. 04:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!