Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ebből valami komoly?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami komoly?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van 2 lányom, 3 éves és most lesz 1 éves a kisebbik. Az apjukkal külön élünk.

Megismertem valakit, már 1 hónapja beszélgetünk, találkoztunk is 2x és nagyon jól sikerült a randi. Viszont nem tudok rajta kiigazodni.. azt mondta ő nehezen mutat ki érzelmet, írásban könnyebben megy neki, de személyesen visszahúzódóbb. Volt egy nagyon csúnya szakítása kb 1-1,5 éve, már túl van rajta de nyilván nem akar sérülni emiatt nehezen enged közel egy új embert (gondolom én..)

Nem tudom hogy halad a dolog köztünk. Egyszer kedves, beszédes, megcsókol, megérint, stb, de sokszor csak ül, nem beszél, el van magában, mintha távolság tartó lenne, félek hogy sok lehet neki a 2 gyerek (mivel most pár napot együtt töltünk négyen, és a nagyobbik lányom nem könnyű eset..)

Viszont már tervezi hogy szeptemberben hova menjünk ketten nyaralni, mert kb ugyan akkor van a szülinapunk. Néha teljesen kizárjaa magát, telefonozik, máskor ott van, és közeledik.. viszont mindig gondol rám és a gyerekekre, akár ha csak le ugrik a kisboltba akkor hoz a kedvenc innivalómból, a kicsiknek hoz csokit stb. Nem tudom eldönteni mit gondol, vagy mit érez, bár nem tart olyan régóta az ismerkedés.

Mit tehetek hogy ne legyen sokszor ez a kínos csend köztünk? Én is nehezen dobok be új témat amiről lehet beszélgetni, de akkor van hogy csak ülünk, filmezünk és el vagyunk magunkban. Amikor online beszélünk az teljesen más, egész nap irkálunk, ott ő is nyíltabb, érzésekről beszél stb.

Lehet ez még komoly, csak nagyon az elején tartunk? Akik gyerekkel találtak új párt esetleg néhány tanácsot elfogadok :)

2023. júl. 4. 12:22
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja igen, az kimaradt hogy már bemutatott a családjának, és a legjobb barátjának is ha ez számít.
2023. júl. 4. 12:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
2 találkozás után nem várhatsz többet, nem ismered.Még egy idegen, hiába az online beszélgetés.Miért nem találkoztok többet?Utazás jó ötlet, de ahhoz is több kell idő kell mire megbízhatsz benne, ahhoz, hogy együtt utazzatok.Ő még egy vadidegen Neked.
2023. júl. 4. 12:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2 találkozásból bemutatott? Mikor még Ő sem találkozott szinte Veled? Nekem rad flag lenne!
2023. júl. 4. 12:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem. Kb 3 hete beszéltünk, aztán 2 randi volt kettesben, aztán megismerte a gyerekeket és most épp együtt töltünk pár napot, bocs nem egyértelműen fogalmaztam :D
2023. júl. 4. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
2 találkozás az semmi. Milyen érzéseket vársz tőle ilyen hamar? Mondjuk az is furcsa, hogy 2 tali után már a közös nyaralást tervezitek, amikor nem is ismeritek egymást. Első körben talán egymást kéne megismerni jobban, aztán ha alakul a kapcsolat, utána belevonni a gyerekeket. Minden jött-ment pasit biztos, hogy nem mutatnék be a gyerekemnek!
2023. júl. 4. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet,hogy Te bejössz Neki,de a gyerekeket nem könnyű elfogadnia,esetleg szülő,barátok lebeszélik. Nehéz helyzet ez, érthető lenne ha tétovázik..
2023. júl. 4. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Wov, ilyen két talis embereket mutogattok be a gyermekeiteknek??
2023. júl. 4. 13:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nagyon fura. Itt valami nem stimmel. 2 tali után már bemutat a családnak, es közös nyaralast tervez? A következőn megkéri a kezed? A 3 hét beszélgetés nem számít. Meg ez a szotlanság se tetszik.

Viszont anyaként mondom, hogy 2 talalkozás után biztos nem mutatnam be a gyerekeimnek, főleg nem nyaralnék vele négyesben. Csak ha már fixen komoly. A kicsi még lehet apának fogja tekinteni, és bizony nagyon nem jo az ha majd félevente másik apjuk lesz... Ez mindkettőt nagyon megzavarhatja.

2023. júl. 4. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!