Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves nőnél normális, hogy a harmadik randin a parkban összeölelkezve csók közben a nadrágomon keresztül megérezte, hogy merev vagyok és erre úgy reagált, hogy "fúj, fogd már vissza magad"?
Figyelt kérdés
Idősebb vagyok nála 3 évvel, sose találkoztam még olyannal, akinek ez probléma lett volna, sőt, volt akinek kifejezetten tetszett. A randinak ezután az incidens után vége lett rögtön tegnap, elkísértem a metróig, ott már puszit se akart adni és azóta nem válaszol nekem semmit.2023. júl. 2. 11:49
11/21 anonim válasza:
a normális reakció nem életkor kérdése
12/21 anonim válasza:
9 20évesen a többség már aktív szexuális életet él
14/21 anonim válasza:
Azért 20 évesen tudjon már annyit, hogy smárolásnál föl áll a pasi farka, főleg egy húszonpárévesé. Meg nem kellett volna azért sokkot kapni tőle.
Ha nem állt volna fel, na az lett volna sértő igazán. :D
15/21 anonim válasza:
Én kimondottan örülök annak, ha a párom felizgul a közelségemtől. Utólag mondta el, hogy az első randinkon merevedése volt és nemhogy nem zavart, örültem is neki és annak is, hogy még 8 év után is merevedik, ha hozzá bújok vagy csókolózunk. ☺
16/21 anonim válasza:
Abszolút nem normális. Örülj, hogy hamar kiderült.
Ennek a nők inkább örülni szoktak.
17/21 anonim válasza:
Mindegy hány éves,normàlisan is le lehet ezt reagálni.
Jobban jártál,hogy így alakult,hagyd inkább,ne is keresd!
18/21 anonim válasza:
Szerintem normális. De jó lenne, ha végre a faszikat is megszégyenítenénk természetes dolgok miatt. Szedjenek hormonokat, hogy ne legyenek kibszott nagy állatok. Vagy sétáljanak négykézláb az állófarkú pincsikkel.
Ha a nőknél lenne ilyen gusztustalanul látható jele annak, hogy valaki erőszakra kész, Dunába lőnének. Ezek meg vezetik a világot.
20/21 anonim válasza:
Ha már csókolóznék valakivel, nem akarnék ki a merevedésen. Ha pedig nem vonzódok hozzá, nem is csókolózok vele. Nem normális az, hogy azt érezteti veled, hogy tetszel neki (ergo a csók) de aztán ha kicsit is ráizgulsz az már 'fúj'? Nekem tetszene, hogy rámizgult a pasi, és egy jó csók egy vonzó emberrel igen is izgató .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!