Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális viselkedés ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális viselkedés ez?

Figyelt kérdés

Szakítottam egy lannyal egy évig voltunk együtt. Az ok az volt hogy szerettem volna másokkal is ismerkedni még.

Elmondása szerint nagyon oda volt értem, meg igy is éreztem. ennek ellenére a szakitásba egyből belement. Majd két napra rá már nyomja a társkeresőt ezerrel. Nem korai ez még? Vagy ez most valami bosszu lenne hogy megmutassa neki is lesz más?

2023. júl. 2. 06:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg keres valakit akivel vigasztalódhat vagy éppen úgy gondolja, hogyha ismerkedik az majd segít neki továbblépni. De egyébként nem tök mindegy ez neked? Te szakítasz és nem tetszik, hogy a másik nem kesereg miattad hónapokig?
2023. júl. 2. 06:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja.

Csak nem fáj az egódnak, hogy nem vagy pótolhatatlan?

2023. júl. 2. 06:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem fáj nekem semmi. Csak nem értem ha állítólag szeretett hogy tudott ilyen gyorsan tOvabblepni.
2023. júl. 2. 07:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak törődsz vele, ha kiírtad.

Ha nem foglalkoztatna, nem kérdeznél itt.

2023. júl. 2. 07:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is simán benne lettem volna a szakításban, ha a másik ezt akarja. Biztosan nem könyörgöm neki fél percig sem. De az is biztos, hogy attól, hogy fáj, nem fogok a kis párnával sírni otthon, amíg a másik csajozik, mert az volt az akarata. Barátkozom, ismerkedem, aztán lehet találok majd olyat, akivel kölcsönös lesz a vonzalom, szerelem, nemcsak egyoldalú. Így lehet a legkönnyebben túllépni a másikon, nem az önsajnálattal. Te elengedted, onnantól semmi közöd sincs ahhoz, hogy mit tesz. Egyébként is minek sírdogáljon az ember egy olyan után, akinek más pinák kellenek helyette? Ez szerinted mit oldana meg? Te is könnyen kiléptél, akkor ne csodálkozz, hogy ő is. Nyugodjál bele. Csináld azt, amit indoknak hoztál fel a szakításra. És ne a másikkal foglalkozz.
2023. júl. 2. 07:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hadd csinalja már azt, amit akar. Te meg akkor hajkuraszd a többi csajt ;D istenem, velem is ilyen fszsagok miatt szakítottak anno, akkor is szánalmasnak gondoltam, hogy egy jól működő kapcsolatot eldob csak azért valaki, mert még nem dugott meg 20 másikat…
2023. júl. 2. 07:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az.
2023. júl. 2. 08:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
És ha te szeretted, akkor miért akarsz más lányokat megdugni? Jól teszi, hogy nem kesereg egy ilyen kutya miatt, hanem keres egy különleges férfit.
2023. júl. 2. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Te akartad így,benne meg volt annyi méltóság,hogy elfogadta.

Ami egyébként baromi ritka manapság.Rendelkezik egy egészséges önbecsüléssel,ez pozitív.

Szóval ha már önző módon mindenki mást választottál helyette,akkor most tedd félre az egódat,légyszi,aztán hagyd szépen élni!

2023. júl. 2. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!