Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki direkt párt keres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki direkt párt keres egy társkeresőn, normális ez a viselkedés?

Figyelt kérdés
Elméletileg, ha egy srác ismerkedik egy csajjal egy társkeresőn, és mondjuk elmegy valahová túrázni vagy fürödni több alkalommal is, akkor nem csak megírja a csajnak, hogy itt meg ott volt, főleg utólag derül ki az is, hogy ünnepekkor csak otthon pihent egyedül, hanem akkor igyekszik meghívni magával a csajt is, hogy jobban megismerjék egymást. Nem így van ez igazából? Vagy nem így kéne lennie? Én hogyan ismerjem meg nőként, ha neki nagy dolgot jelent egy közös program? Ha már beszélget velem, hajtania is kéne értem, nem? Ha már más városban lakunk.
2023. jan. 8. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem normális, csak unaloműzésből társkeresőzik.
2023. jan. 8. 21:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó, azt hozzá teszem, találkoztunk már egyszer-kétszer. Azóta húzza az orrát, de mégis beszélget velem.
2023. jan. 8. 21:07
 3/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szimplàn nem vagy az esete.
2023. jan. 8. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Talomban vagy nála.
2023. jan. 8. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem ez normális. Az viszont nem, hogy már az ismerkedés szakaszban akkora egó réteg van rajtad felé, hogy a világ legkisebb problémáját is inkább netre írod ki, mintsem vele, akiről szól a kérdés, megbeszélnéd, főleg, hogy ő tudja, hogy ez miért normális számára, szóval tőle tudhatod csak meg a miértjét.

Te is menj programokra, és hívd el, ha neked ez a normális. Neki( és amúgy nekem sem) nem ez a normális.

Találkozó van arra, hogy jobban megismerd a másikat. A közös programok az összhang után jók.

2023. jan. 9. 16:49
 6/7 A kérdező kommentje:

5. Egoizmus, ha kikérdezem mások véleményét arról, amit nem értek?

Azért nem kérdezek rá nála így konkrétan, mert ez pár hónapos imseretségnél még eléggé illetlen szerintem. Nem? Meg is kéne egyből hívatnom magam?

2023. jan. 10. 09:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Ő sokkal több programra jár, mint én, ezt el is meséli nekem. Amikor meg egy találkozót szerettem volna az ünnepekkor, azt mondta most nincs kedve, mert fáj a feje. Szilveszterkor azt mondta, sízni megy a haverokkal, ezt is megértettem. Végül azt későbbre tették, és csak otthon ült ahelyett, hogy akkor együtt lettünk volna. Tényleg egoizmus.
2023. jan. 10. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!