Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapja ismerkedem egy nővel, ez normális viselkedés?
ti mit tennétek?
1 hónapja ismerkedem egy nővel, még nem randiztunk, csak beszéltünk, folyamatosan, megbeszéltük, hogy találkozunk, amit halasztott, hogy elmenjen egy fesztiválra
elment 1 fesztiválra, ahol több férfival készült fotó, átölelős, és kirakta a kedvenc férfi fellépőjét szivekkel, mindezt a facebook sztorijába
nagy facebook sztorizós, azóta csak 1 sztorit rakott ki, hogy itthon van, és azóta semmit
azóta nem kerestem egyáltalán
mindez 1 hete történt
fordított esetben randiznátok olyan férfival, aki csomó nővel oszt meg képet, másokat beszivez a storijában, és biztosan kefél is?
nyilván nem tartozik semmilyen beszámolóval, elszámolnivalóval, az tiszta sor
de akkor is ilyen személyt nehéz komolyan venni, tisztelni, nem?
mi a véleményetek?
felejtős?
24-24 évesek vagyunk
te hülye vagy, felfogtad, amit kifejtettem sztorit?
szó sincs féltékenységről
egyszerűen egy ribis/hímringyós viselkedésről van szó, amit visszataszítónak tartok
nem válaszoltam meg a kérdést, a ti perspektívátokra vagyok kíváncsi
ez ma elfogadható, és ugyanazt a tiszteletet megérdemli, mint egy erkölcsös lány, aki nem kürtöli világgá hogy r1banc?
#2 te nagyon beteg vagy!! Ha a nő írta volna ezt a kérdést és a férfi viselkedett volna így, akkor is ugyanez lenne a válaszod? Maximum az utolsó mondatod lenne ugyanaz. Gyökér.
A nő meg egyértelműen kuka.
"NEM VAGYTOK KAPCSOLATBAN. Te már, kapcsolat nélkül is féltékeny vagy és koltátoznád, hogy miket posztoljon kikkel. Jobb is ha elfelejted, kap ő jobbat nálad."
Na, menjünk bele, fejtsd ki kérlek
Mi az, hogy korlátoznám, hol mondtam ilyet, hogy megszabom mit posztolhat?
Hol írtam, hogy féltékeny vagyok?
Kiforgatod, átcsavarod a szavakat.
Arról beszéltem, hogy ismerkedés alatt a randit mellékvágányra tette, hogy elmenjen szórakozni férfiakkal.
A kérdés, hogy ez rendben van-e?
"Jobb is ha elfelejted, kap ő jobbat nálad"
Milyen jobbat kap nálam? Fejtsd ki.
Mit jelent a jobb, és az hogyan viselkedne ugyanebben a helyzetben egy jobb?
és remélem hogy jobb alatt nem a 3 perces gyors, részeg menetre gondolsz egy koszos retkes sátorban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!