Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez normális, mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális, mire utalhat, vagy csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy fiúval, ami alatt ő az elejétől kezdve szép szavakkal dicsérget engem, majd kedvesnek tűnő módon azokat a dolgokat amiket én nem szeretek magamon vagy amík nem annyira szépek (persze nem is csúnyák) rajtam, elkezdi dicsérgetni mint hogyha ő azokat nagyon kedvelné bennem és azt mondja, hogy szeretetből piszkál.

E mellett a másik, hogy ilyeneket mond, hogy csináljam ezt vagy azt, mert az jót tesz a bőrömnek, vagy ne csináljak valamit mert az nem jó, ő ápolgatna stb. de nem tudom eldönteni hogy ezeket csak poénból mondja vagy tényleg komolyan gondolja, mert ilyet én még nem tapasztaltam soha. pluszban utólag rá is kérdez hogy ugye nem figyeltem-e erre..

Néhány hete ismerkedünk nagyon imádnivaló és úgy tűnik oda van értem, de ezek furcsák nekem, főként ez, amikor megmondja mit csináljak, viszont 1-2 ilyen dolog van, ezért alapvetően így lehet valakinek nem tűnnének fel csak én extrán “szemfüles” :D vagyok és nem lehet átbaszni engem, de nagyon benne van, hogy túlgondolom. De egyébként nem akad ki, ha megmondom neki, hogy fejezze be. De vajon csak azért, mert az elején vagyunk?

2023. júl. 2. 07:02
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
WINDOWS 10
2023. júl. 2. 07:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2023. júl. 2. 07:10
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, nekem ez furcsa. Olyan, mintha kontrollálni akarna és megmondani, hogy mit és mit ne csinálj.
2023. júl. 2. 07:33
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem a srác tudja, hogy önbizalomhiányos vagy, és próbál segíteni. Azért dicsérgeti a neked nem tetsző részeidet, és próbál segíteni. Tapasztalatlan még, egyszerű férfi észjárással próbálja megoldani a problémádat. Nem hinném, hogy nárcisztikus ennyi alapján.
2023. júl. 2. 07:49
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es: Köszi a választ, viszont nem vagyok önbizalomhiányos és úgymond ő ezeket anélkül hozta fel, hogy én sérelmeztem volna magamon ezeket. Ezeken kívül egyébként is vannak más furcsa dolgok, csak kíváncsi voltam hogy a kontextusból kiragadva ezt a részét csak túl gondolom, vagy ez is picit furcsa.
2023. júl. 2. 08:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Figyelj,ha valamit bántásként élsz meg és rosszul esik,akkor az általában az.

Persze lehet a srácban simán segítő szándék is,csak kicsit sután fejezi ki.Ezt onnan tudod megállapítani,hogy amúgy jól bánik-e veled a mindennapok folyamán.

2023. júl. 2. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!