Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 9 év korkülönbség sok ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9 év korkülönbség sok ebben a korban?

Figyelt kérdés

Nemrég megtalált egy lány az egyik közösségi platformon és rám írt.Kora délutántól késő estig beszélgettünk és kifejezetten rendes, intelligens lánynak tűnt (A mostani megszokott átlaghoz képest hihetetlen volt). Meg is beszéltünk másnap délutánra egy találkozót. Csak egy dolgot felejtettem el megkérdezni tőle mindenek előtt.. azt hogy hány éves. Ekkor ért ez a kellemetlen meglepetés, hogy még csak 17 éves.. (Én 26 vagyok) se személyiségre se külsőre nem mondtam volna meg róla, hogy csak ennyi (Annyit tudtam, hogy tanul de kérésére nem mentünk bele ebbe a dologba mert azt mondta nagyon stresszes miatta, gondoltam a vizsgaidőszak). Itt azért elgondolkodtam, hogy ez így annyira talán mégsem oké mert ebben a korban csak sok lehet még ez a 9 év. Egy kis gondolkodás után inkább visszamondtam ezt a másnapi találkozót. Próbált kérlelni és családi példákkal bizonygatni, hogy ez nem olyan vészes korkülönbség még. De végülis arra jutottam, hogy neki még csak most kezdődik az egyetem stb.. ahol azért még ismerkedik az ember. Főleg ebben a korban nem akar még a nagy többség elköteleződni, inkább csak játszadozni (tisztelet a kivételnek persze) amire szerintem én már nem igazán érek rá.

Csak valahol mégis bánom mert már ebben a délutáni beszélgetésben ő sokkal többet nyújtott mint a tőle idősebbek 1-2 napos beszélgetés alatt…

Szerintetek adnom kellett volna egy esélyt neki (legalább csak 1-2 hetet amíg elkezdjük jobban megismerni egymást) vagy jól gondoltam, hogy inkább elengedem ezt a dolgot?

2023. jún. 30. 18:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Eszméletlen sok tényezős a dolog, de tud működni, szüleim között 8 év van. Anya csak 16 éves volt mikor Apával összejött aki ekkor ugye 24 volt. Mai napig együtt vannak, és idén lesznek 30 éves házasok.
2023. júl. 1. 10:15
 12/12 anonim ***** válasza:
11. Pedig erre rámondanák manapság, hogy apád biztos pedo volt és elhagyja majd anyukádat, amikor ő elmúlik 20/25 éves. Na ennyire vannak képben az emberek.
2023. júl. 1. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!