Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek,7 év (ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek,7 év (ebben a korban pláne), túlzottan nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok (fiú) és a nőknél nem nagy sikert arató. Véleményem szerint semmilyen devianciával nem rendelkezem, ha ez nem tűnik túlzott beképzeltségnek, legfőbb problémám a zárkózottság. A napokban megtetszett egy lány, aki igen csinos, és a nonverbalitásból ítélve ő sem zárkózna el egy esetleges közeledéstől. „Trendhez méltóan bejelölt iwiw-en” és akkor láttam, hogy mindössze 15 éves. Ezen sajnos, igen csak fennakadtam, mert a korkülönbség így 7 év közöttünk, és ezt kisé kínosnak találom, sőt tulajdon képen még kiskorú, most ez beteges, abnormális, vagy csak ciki vagy netán elfogadható. Mivel felmerült bennem ez a kérdés valószínűleg számomra is furcsa kissé. De kíváncsi lennék mások véleményére. Hozzátenném a lány korához képest, hogy is mondjam testileg ill. „biológiailag” igen érett.

Nos várom a hasznos és nem túlzottan nyers hozzászólásokat, amelyeket előre is közönök.

2009. jún. 1. 00:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
de a biológiai érettség nem minden. szexeléshez elég, kapcsolathoz nem. ott van még az érzelmi és értelmi érettség kérdése is ugyabár. és sztem, ha őszinte lehetek, kicsit túl fiatal még hozzád. nem beteges ez, se nem abnormális, az biztos. akár elfogadhatónak is mondható, ha titeket nem zavarna, másnak mi köze van hozzá elvileg? semmi. de sztem ez akkor is rizikós még.
2009. jún. 1. 01:17
 2/9 anonim ***** válasza:
kitudja. a mai lányok már 13 évesen szexelnek rendszeresen. vannak akik azt gondolják hogy beteges, vannak akik azt gondolják hogy teljesen természetes. szerintem egyáltalán nem gond.mármint amit mondtál. ha testileg, lelkileg érett, akkor semmi probléma vele. én pl 19 éves lány vagyok és tetszenek a 38 éves pasik is. sőt volt már több 45 feletti is, aki bejött. na és én most mit mondjak?
2009. jún. 1. 01:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is ennyi idő voltam (15) mikor össze jöttem az első barátommal. Ő 23 éves volt.

Eleinte őt nagyon zavarta..., de aztán egyszer azt mondta, hogy bebizonyítja, hogy szeret és nem csak a szex miatt van velem.

A többség bal jóslata ellenére, hogy csak "megdug és kirak az ágyából' 3,5 év után ÉN szakítottam vele.

2009. jún. 1. 06:48
 4/9 anonim ***** válasza:
IDŐS (bocs!) előző kommentelő
2009. jún. 1. 06:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is sok. Nembeszélve arról hogy netán összejönnél a lánnyal, aztán mit szólnának a szülei. Ha az én lányomra hajtana egy 22 éves, akkor addig ütném amig mozog.
2009. jún. 1. 08:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha nem csak arra menne, hogy kihasználja a lányt, akkor mért bántanád. Egyébként lehet, hogy én nem látom jól, de korombéli lányok (22 éves kor körül) többségének, akiket ismerek 30 körüli barátaji (pasiaji) vannak.
2009. jún. 1. 09:19
 7/9 anonim ***** válasza:

ha a lányt és téged nem zavar akkor mért ne nekem bnőm 16 és 30-on felüli pasija van bártény h a pasi elég rossz hatással van rá de nem a kora hanem a személye miatt.

először is ismerjétek meg egymást!

aztán a lány lássa h nem csak a testét akarod hanem ő kell neked!

(tehát ne 3 nap után feküdjetek le)

egyébként meg csak rajta és rajtad múlik h a környezet mit fog gondolni amit egyébként le kell sz*ni.de ha ti el tudjátok fogadni akkor mért ne!

AZ VISZONT BIZTOS HOGY A SZÜLEINEK NEM LESZEL A KEDVENCE!!!

2009. jún. 1. 10:09
 8/9 anonim ***** válasza:

ja 15/L vagyok az előzőválaszoló!

(engem zavar a korkülönbség mm ha ekkora de sok ismerősömet nem)

2009. jún. 1. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Kit érdekel a korkülönbség de ha összejöttök akkor a szexet HANYAGOLD LEGALÁBB EGY JÓ 2 ÉVIG !!
2009. jún. 1. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!