Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ghostingoltak már titeket?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghostingoltak már titeket? Hogy éreztétek utána magatok?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek egy olyan félrfiről aki pár randi után, de még sex előtt eltűnik és semmire sem reagál és később megtudnátok másoktól hogy ezt több nővel is eljátszotta úgy hogy biztosan nincs senkije, nincs titkolnivalója csak így viselkedik ha nem érzi hogy érdemes folytatni az ismerkedést.

+ Hogyan reagálnátok ha meglátnátok valahol élőben? Köszönnétek neki vagy tudomást sem vennétek róla?

2023. jún. 28. 00:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#9 Remélem nem gondolod magad kövérnek egy ilyen idióta miatt
2023. jún. 29. 05:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok, dehogy gondolom. :D Egy évtizeddel előtt lehet, hogy ütött volna egyet egy ilyen sztori, de szerencsére már jobb az önbecsülésem.

Mindenkinek más az ízlése, ha ő nálam vékonyabb lányokhoz vonzódik, az ő dolga (csak lekommunikálhatta volna). Én meg azóta boldog vagyok mással, aki szerint semmi fölösleg nincs rajtam. Mindketten jobban jártunk. :)

2023. jún. 29. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!