Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-1,5 hónap randizás után mi az ami elvárható?
Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy hol kell tartani ennyi idő után mondjuk érzelmileg? Milyennek kell lenni a kommunikációnak? Napotokat, mi történt veletek, mit csináltok elmesélitek? Viszonyulás a másikhoz? 10-15 randi, már volt szex, egymásnál alvás.2023. jún. 25. 15:23
11/21 anonim válasza:
De lehet, hogy csak azért nem mondta, mert attól tart, hogy a kérdező válasza negatív lesz.
12/21 anonim válasza:
Szexen kívül mit csináltok? Lehet arra következtetni, hogy több vagy mint egy lyuk? Mert ha nem, akkor ez csak szex.
13/21 anonim válasza:
Nyugi, én ennyi idő után még totál bizonytalan voltam az érzéseimben, kimondani nem is tudtam volna pedig én vagyok a nő. Emlékeim szerint a párom is csak azután kezdett érzésekről beszélni, miután én felhoztam, ő még bizonytalanabb volt. De utána nagyon nagy szerelem lett belőle és még évek után is tart.
14/21 anonim válasza:
Mondjuk én azt se értem, hogy miért kell azonnal kekszelni. Ha nem fejezte ki soha, nem mondta, hogy többet szeretne, akkor minek kekszelsz vele? Vagy ha kekszelsz is, akkor miért nem lehet megbeszélni előtte, hogy komoly kapcsolatot akarsz, vagy neked elég a szex?
15/21 A kérdező kommentje:
Nem 1. és nem 2. randin szexeltunk és igen csinálunk programokat is elég valtozatosan.
2023. jún. 25. 16:00
16/21 anonim válasza:
Oké, de mondta hogy többet szeretne? Látni rajta, hogy többet érez?
17/21 anonim válasza:
Hol "kell" tartani? Ez marhára egyéni.
18/21 anonim válasza:
Kakiszex.
Szajba.
Új dimenziókat nyit meg.
19/21 anonim válasza:
Kérdező, kapcsolatban vagytok, vagy "még csak" randiztok?
20/21 A kérdező kommentje:
Nem lett kimondva hogy együtt vagyunk
2023. jún. 25. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!